Wall of Fame

Wij zijn trots op onze talenten! Zo trots dat er een Wall of Fame in De Kubus te bewonderen is. Zowel live in ons gebouw als hier online. Het is een mooie manier om talenten in de schijnwerpers te zetten. Voor deze oud-cursisten was Kubus het begin van een mooie professionele carrière in de muziek, als danser, in de kunst of op het toneel. Ze stellen zich graag aan je voor.

Er zijn nog meer oud-cursisten die een kunstopleiding volgen. Wie weet mogen we ze binnenkort ook toevoegen. Zo kunnen zij ook een inspirerend voorbeeld zijn voor de jonge inwoners van Lelystad!

Alle sterren op een rij

Imre Kruis | Muziek

“Voor mij is De Kubus altijd een thuis geweest, een plek waar muziek leeft en ademt. Het pad naar succes is gebouwd op geloof in jezelf, passie en een vleugje inspiratie van degenen die ons ondersteunen.”

Lees meer over Imre

Bas Schwarz | Beeldend

‘’Zorg dat je veel zelf leert, ga veel oefenen en zelf maken zodat je een goed portfolio kunt opbouwen. Daarnaast kan een cursus je helpen om anderen met dezelfde interesses te leren kennen en zo een netwerk op te bouwen. Zo ben ik ook bij Kubus begonnen.”

Lees meer over Bas

Stephanie van Dooren | Dans

“Kubus is een plek van ontdekking geweest. De dansstudio is een warme en welkome plaats geworden om mij te ontplooien en artistiek te kunnen ontwikkelen.”

Lees meer over Stephanie

Antionette Lohmann | Muziek

“Wie muziek in het bloed heeft en bereid is hard te werken, kan de wereld veroveren.”

Lees meer over Antionette

Valentina Elèni | Theater

‘’Ga zoveel mogelijk experimenteren. Ga uitzoeken waar je pad ligt en laat jouw passie daarbij leidend zijn, niet de business daaromheen.”

Lees meer over Valentina

Chris Bruining | Muziek

“Zonder Kubus had ik me nooit zo kunnen ontwikkelen en had ik zeker geen muzikant kunnen worden.”

Lees meer over Chris

Ernst Meisner | Dans

“Kubus was mijn tweede huis. Mijn beide ouders werkten daar als muziekdocent. Als baby rolde ik al over het toneel. Nadat ik was begonnen met viool ging ik een paar jaar later op ballet.’’

Lees meer over Ernst

Mathijs Stegink | Beeldend

“Kubus gaf me de kans om te doen wat ik dacht dat goed was. Er werd met me gelachen en om me gelachen. Maar ik werd steeds met open armen ontvangen en er waren altijd mensen die me, ondanks mijn puberale gedrag, wilden helpen.”

Lees meer over Mathijs

Jurriaan Westerveld | Muziek

“Uiteindelijk beleef je het meeste plezier aan muziek die jij leuk vindt, dus luister vooral naar je eigen smaak. Geef daarom goed aan welke muziek jij wilt spelen, dan leren de docenten je de techniek.”

Lees meer over Jurriaan

Sebastiaan Taling | Theater

“Zonder Kubus hadden mijn ouders het zwaar gehad om naar alle lessen te moeten zoeken die ik wilde en moest volgen. Bij Kubus is alles in huis. De docenten verwezen me door naar elkaar. Kubus is een beetje als een familie”.

Lees meer over Sebastiaan
Wall of Fame

Wall of Fame