Vrijwilligers

Wat vind jij leuk en waar ben je goed in?

Vrijwilligerswerk bij Kubus
Vrijwilliger Latoya vertelt haar motivatie om vrijwilliger te zijn:
‘Ik ben moeder van 2 kinderen, maar ik wil niet alleen maar moeder zijn. Ik wil ook graag onder de mensen zijn en tijd nemen om te socializen.’

Kubus vindt vrijwillige inzet belangrijk! In de Kubus is altijd wat te doen; vrijwilligers zorgen samen met de beroepskrachten van Kubus voor kwaliteit en continuïteit van de dienstverlening. Samen zetten zij de deelnemers centraal en maken van Kubus een inspirerende, gezellige, creatieve plek en organisatie. Als jij het leuk vindt om hier aan bij te dragen, dan nodigen we je van harte uit om vrijwilliger te worden.

Wij vragen
Als je bij Kubus aan de slag wilt als vrijwilliger, dan zijn er een aantal dingen die we van je vragen:

  • Je kijkt er naar uit en bent gemotiveerd om je steentje bij te dragen;
  • Je hebt een minimale leeftijd van 18 jaar;
  • Je woont in Lelystad;
  • Je staat achter de doelstellingen van de Kubus;
  • Je stemt in met het uitgangspunt: vrijwillig is niet vrijblijvend.

Wij bieden
Als je bij Kubus komt werken, kom je in een dynamische omgeving terecht. Er is veel creativiteit en beweging. Als vrijwilliger word je onderdeel van ons cultureel team en krijg je een mooie kijk achter de schermen. Eigen initiatieven worden op prijs gesteld en er is ruimte voor persoonlijke groei. Daarnaast bieden we je begeleiding in het vrijwilligerswerk dat je kiest en ben je van harte uitgenodigd op de jaarlijkse activiteiten voor de medewerkers. Vrijwilligers kunnen bepaalde kortingen krijgen bij cursussen en mogelijk gebruik maken van een klein leslokaal om te repeteren. De vrijwilligerscoördinator bespreekt dit allemaal tijdens een eerste gesprek.

Enthousiast geworden?

Neem contact op met onze vrijwilligerscoördinator Judith Geerts.

Stuur een e-mail