Vakantieactiviteiten

Bij elke schoolvakantie bieden wij boeiende en verrijkende activiteiten aan in Lelystad West, in een van de gezellige wijkcentra (zie afbeelding). Speciaal ontworpen voor kinderen uit groep 3 tot en met 8 in Lelystad.

Wijken kaart van Lelystad

Kunst ontdekken op een toegankelijke manier
Onze missie is eenvoudig maar krachtig: kinderen op een toegankelijke manier laten kennismaken met diverse kunstdisciplines en hen de kans geven hun verborgen talenten te ontdekken.

Uitbreiding van cultureel aanbod in wijken
Wij brengen kunst en cultuur letterlijk dichter bij huis. Na constatering dat we met dit initiatief kinderen uit wijken bereiken die anders wellicht nooit deel zouden nemen aan muziek-, dans- of theaterlessen, heeft Kubus besloten het culturele aanbod in verschillende wijken uit te breiden. Dankzij de nauwe samenwerking met Lelystadse scholen kunnen we steeds meer leerlingen bereiken met deze laagdrempelige activiteiten. Bij Kubus staat centraal dat alle kinderen in Lelystad de kans moeten krijgen om deel te nemen aan culturele activiteiten.

Vakantieactiviteiten in Lelystad West
De gratis vakantieactiviteiten in Lelystad West zijn altijd te vinden in de agenda.

Naschoolse activiteiten in Lelystad Oost
Specifiek in Lelystad Oost hebben we het ‘LOL na School’-programma gelanceerd. Dit gratis naschoolse activiteitenprogramma biedt een scala aan mogelijkheden voor kinderen om verder te ontdekken en te leren, terwijl ze zich vermaken met diverse kunstvormen.