Amateurkunst in Lelystad

Muziek, zang, theater, beeldende kunst, film en fotografie: daar is in Lelystad veel vraag naar. Hoe en waar je dit wilt doen, is aan jou. Kubus heeft een leuk en gevarieerd aanbod aan cursussen en workshops. Maar wij verwijzen je ook graag naar het ruime aanbod van amateurkunstverenigingen, stichtingen en particuliere aanbieders die onze stad rijk is.

Intendant Amateurkunst in Lelystad, Aino Merits, zegt: ‘Ik vind het mooi om te zien dat er op zoveel verschillende gebieden aan kunst wordt gedaan.’ Aino Merits brengt kunstbeoefenaars bij elkaar en dat zorgt voor mooie verbindingen. ‘Samen zorgen wij ervoor dat veel mensen kunst kunnen ervaren en ervan kunnen genieten.’

Cultuurgids Lelystad
In de Cultuurgids Lelystad vind je alle organisaties en locaties op het gebied van kunst en cultuur in Lelystad overzichtelijk op één plek.

Platform Amateur Kunst Lelystad
Het Platform Amateur Kunst Lelystad (PAK) is een ontmoetingsplek voor iedereen die van kunst houdt, zowel het maken als het beleven ervan. Het is opgericht vóór en dóór mensen uit de Lelystadse amateurkunstgemeenschap. Bij PAK komen organisaties en individuen samen die actief zijn in de amateurkunst of anderszins een raakvlak hebben met amateurkunst. Het platform werkt nauw samen met de Intendant Amateurkunst van Lelystad.

‘Door samen te werken komt Lelystad cultureel tot bloei’

Maak kennis met intendant amateurkunst Aino Merits.

Stuur een e-mail