Contact, adres en openingstijden

Jongeren 13-18 jaar

PROEFLESACTIE 2019, AANBOD VOOR JONGEREN 13-18 jaar

KUNST
Jongerenatelier 
In een door de docent speciaal bedachte cursus maak jij uitgebreid kennis met tekenen en schilderen. Op een plezierige en boeiende manier zal je overtuigd raken van jouw artistieke kunnen! Aanwezige interesse in beeldende kunst wordt in deze cursus verder gestimuleerd en aangevuld door stapsgewijs jouw 'kijken' aan te scherpen. En wat je waarneemt om te zetten in lijnen, vormen en kleuren. Er wordt resultaat gericht gewerkt en het jaar wordt afgesloten met een expositie. 

Grafische technieken (vanaf 16 jaar)
Er worden verschillende handdruktechnieken aangeboden. 

DANS
Street jazz 
Van clipdance tot streetdance het kan allemaal bij deze cursus. Uiteraard is de muziekkeuze afgestemd op de leeftijd van de cursisten. Naast de dansen doen we ook grondoefeningen, basistechniek en conditietraining.

Klassiek ballet 
Er wordt kennisgemaakt met improvisatie en dansexpressie. Er wordt aan de barre, au milieu en over de diagonaal gewerkt.   

Moderne dans 
Bij moderne dans leer je jouw gevoelens en emoties te uiten door te dansen.
Moderne dans is een bewegingsvorm met invloeden uit het westerse ballet en jazzdance. Afgelopen jaren heeft de dansvorm meer bekendheid gekregen door populaire programma’s als So You Think You Can Dance. 

THEATER/MUSICAL
Musical voor Jongeren 
Wil je toneelspelen, zingen en dansen tegelijk? Ben je gek op musicals als The Lion King, The Sound of Music, Beauty and The Beast? Voor alle podiumbeesten die met elkaar een presentatie willen maken en hun dans-, zang en acteertalent verder willen ontwikkelen.   

POP'sCOOL
Welkom in de nieuwe opnamestudio en Produceer je eigen muziek.

ZINGEN IN EEN KOOR
Popkoor
Lijkt het je leuk om te zingen in een popkoor? Bij deze cursus werken we aan de basistechniek van zingen, leer je meerstemmig zingen en dat allemaal met toffe nederlands- en engelstalige popnummers! Ook voor de beginnende zanger of zangeres.

MUZIEK - INSTRUMENTAAL 
Op muziekgebied kun je bij Kubus van alles beleven. Van piano, harp tot gitaar, keyboard, cello, viool of trompet en nog veel meer. Of je nu klassiek of pop wilt spelen, Kubus heeft alle instrumenten in huis. Tijdens deze proeflessenweken kun je kijken/luisteren naar het instrument dat jij mooi vindt. En mag je er zelfs op spelen...!  

* LET OP: de dagen en/of tijdstippen van de proefles kunnen afwijken van de normale les.

Terug >


INSCHRIJVING VOOR JONGEREN (13-18 jaar)
AANVULLENDE VOOR INSTRUMENTALE PROEFLES
 Maandag
 Dinsdag
 Woensdag
 Donderdag
 Vrijdag
 

LESTIJDEN INSTRUMENTALE PROEFLES
Kinderen (6-12 jaar)
Lestijden tussen 14.00 - 18.00 uur
Op woensdag is dit tussen 12.30 - 18.00 uur

Jongeren (13-18 jaar)
Lestijden tussen 16.00 - 21.00 uur

Volwassenen (19 jaar en ouder)
Lestijden tussen 11.00 - 15.00 uur en 18.00 - 23.00 uur

 

Heb je vragen?

Cursussen
Heb je een vraag over het aanbod of een andere vraag over een cursus? Stuur een e-mail naar cursusadministratie@dekubuslelystad.nl of bel 0320 72 70 04, bereikbaar op dinsdag t/m donderdag van 13.00 tot 17.00 uur of neem rechtstreeks contact op met de docent.

Algemeen
Heb je een algemene vraag stuur een e-mail naar info@dekubuslelystad.nl of bel 0320 22 15 24, bereikbaar op maandag en vrijdag van 12.00 tot 17.00 uur en dinsdag t/m donderdag van 10.00 tot 17.00 uur.

Wil je over een specifiek onderwerp teruggebeld worden, vul dan dit contactformulier in. De juiste medewerker zal dan zo snel mogelijk contact met je opnemen.

Financieel 
Heb je een vraag over een factuur of een andere financiële vraag? Stuur een e-mail naar debiteuren@dekubuslelystad.nl of bel 0320 72 70 11, bereikbaar op maandag, dinsdag en donderdag van 10.00 tot 17.00 uur. 

Klacht
Heb je een klacht, vul dan het klachtenformulier in. 

Onze locatie

Contactgegevens

Bezoekadres:
Agorabaan 3
Lelystad

Postadres:
Postbus 354
8200 AJ  Lelystad

Openingstijden:
Ma 12.00 - 22.30 uur
Di t/m do 9.00 - 22.30 uur
Vrij 12.00 - 20.00 uur
Zat en zon gesloten, tenzij er evenementen gepland zijn.

Locatie De Kubus

Routebeschrijving

Uw startadres:

Vakantieplanning

Klik hier voor het vakantierooster.