Jongeren maken samen muziek

01-10-2023
13:00 - 17:30 uur
De Meerpaal Dronten

Speel muziek uit The Avangers, doe mee met het spel Among Us, leer improviseren en neem deel aan een slagwerkworkshop! Nodig je fans uit om 16.50 uur om te komen luisteren en speel mee in de loterij met toffe prijzen!

De Meerpaal in Dronten organiseert samen met Kubus en Kunstlink Flevoland op zondag 1 oktober van 13.00 tot 17.30 uur het muziekevenement Teamwork makes the dreamwork in De Meerpaal in Dronten. Jongeren van 9 tot en met 26 jaar uit de provincie spelen op deze middag onder meer stukken uit de film The Avangers en nemen deel aan de muziekvorm Among us.

Doe mee
Meedoen is gratis, maar je moet wel noten kunnen lezen. Ook is het belangrijk dat je tenminste 1 jaar leservaring op blazers of 2 jaar leservaring met strijkinstrumenten hebt. Je kunt je aanmelden tot en met 25 september a.s. door een e-mail te sturen naar marielle.mud@meerpaal.nl of j.geerts@dekubuslelystad.nl. Vermeld in de e-mail je naam en leeftijd, e-mail adres, het instrument waarop je speelt en het aantal jaren leservaring.

Publiek
Ook als je geen muziekinstrument bespeelt is Teamwork makes the dreamwork leuk. Kom vanaf 16.50 uur luisteren naar de presentatie in de Kleine Zaal in De Meerpaal mét verrassingselementen.

Adres
De Meerpaal Dronten
De Rede 80
8251 EX Dronten