Contact, adres en openingstijden
 • 13/07/2018

  Kubus duikt de digitale muziekwereld in met producer Olaf Noordanus

  Met de opening van een fonkelnieuw ingerichte muziek studio toont Kubus de ambitie om ook met computers muziek te willen maken. Door dit samen aan te bieden mét het Lelystadse bedrijf o2o Music van Noordanus ontsluit Kubus voor vele jongere muziek makers een route die anders lastig zelf te ontwikkelen is.

  Lees meer >
 • 13/07/2018

  Vrijwilligers gezocht voor weer een spetterende editie van LelySTART

  Op 14, 15 en 16 september, is het weer zover. LelySTART zal dan het startschot geven voor het nieuwe culturele seizoen in Lelystad. Een seizoen dat elk jaar weer valt of staat met de hulp van vrijwilligers.

  Lees meer >
 • 19/06/2018

  Dans en balletstudio Reflex ontvangt de Lelystadse Amateurkunstprijs 2018

  Terwijl buiten de gezelligheid van Jordaan in de polder het Stadshart domineert, verzamelt zich in de foyer van Kubus een kleurrijk gezelschap. Dansers, klassieke musici in pak, de theaterjongens van Droog, een popband, balletmeiden en hun publiek komen hier bijeen. In een zorgvuldig samengesteld avondprogramma zien we ze allemaal voorbij komen.

  Lees meer >
 • 18/06/2018

  De Fontein en Kubus starten pilot verlaging werkdruk leerkrachten

  Maharishi Basisschool De Fontein aan de Maasstraat in Lelystad heeft de primeur voor wat betreft de inzet van de 'subsidie werkdrukverlaging' voor leerkrachten.

  Lees meer >
 • 13/06/2018

  IKtoon…..meer dan alleen Het Spektakel van Lelystad

  Terwijl de pontons inmiddels liggen te wachten op de dansers en acteurs die volgende week het allereerste Spektakel van Lelystad gaan tonen aan het grote publiek, lopen koren, dansgroepen en musici zich warm voor een uitgebreid programma op het Stadhuisplein. Drie dagen lang kan Lelystad daar genieten van een afwisselend gratis programma. En de tijden zijn zó op elkaar afgestemd dat je niks hoeft te missen.

  Lees meer >
 • 05/06/2018

  Winnaar Amateurkunstprijs 2018 wordt bekend gemaakt

  Op zaterdag 16 juni zal de organisatie van de Amateurkunstprijs 2017-2018 bekend maken wie er dit seizoen met de eer mag gaan strijken. Tijdens een prachtige avond waarbij alle genomineerden zich nogmaals presenteren met hun optreden zal de jury de short performance award ter plekke jureren. 

  Lees meer >
 • 23/05/2018

  Buurtkamers en Creatief smullen: nieuw voor 65+

  Kubus is drukdoende om ook voor de senior in Lelystad activiteiten te organiseren!

  Lees meer >
 • 22/05/2018

  Meld je nu aan voor een gratis proefles

  Samen ontdekken, hoe leuk is dat? Meld je nu aan voor een gratis proefles! Wat dacht je van in een musical zingen, gitaar leren spelen, dansen voor sinterklaas, vioolspelen in een orkest, toneelspelen, een liedje op een blokfluit of harp, schilderen, drummen, lekker schetteren op een trompet, tekenen en filmpjes maken...of toch maar liever knutselen? 

  Lees meer >
 • 18/05/2018

  Acteertalent gezocht

  Droom jij van een acteercarrière? Doe dan mee aan het grootste acteertalentjacht van SBS6. Wie weet speel jij dan binnenkort in een Nederlandse film of televisieserie! 

  Lees meer >
 • 15/05/2018

  Jij kunt zwemmen… En nu?

  Lelykracht werkt aan de toekomst van Lelystad met Krachtpatsertjes: een programma voor jonge kinderen tot 8 jaar met een zwemdiploma. Op jonge leeftijd zijn kinderen vaak druk met zwemles, maar zodra zij het zwemdiploma behaald hebben, is het tijd voor een nieuwe vrijetijdsbesteding. Lelykracht gaat deze kinderen helpen bij het vinden van hun passie of talent. Dit kan een sport zijn, maar ook een activiteit op cultureel of educatief gebied.

  Lees meer >
 • 08/05/2018

  Kubus is topwerkgever

  Kubus is de trotse winnaar van de Platina TopWerkgever Award 2018, de prijs voor de grootste stijging in de medewerkerstevredenheid. Bij Kubus werken 70 medewerkers. Sinds 2012 is hun werkgeluk sterk toegenomen. Akke Wiersma legt uit welke koers zij daarvoor heeft gevolgd. “De Platina TopWerkgever Award is voor Kubus een extra mooie prijs omdat we het als subsidieafhankelijke stichting de laatste jaren juist niet makkelijk hebben gehad.”

  Lees meer >
 • 05/04/2018

  Lelykracht zoekt krachtpatsers in de meivakantie

  Als Krachtpatser kun je na de ‘Doe je ding markt’ in de voorjaarsvakantie nu een complete workshop naar keuze volgen in de meivakantie op 1 en 2 mei. Maar liefst 20 verschillende aanbieders trappelen van ongeduld om hun passie met de jongens en meiden te delen.

  Lees meer >
 • 14/03/2018

  Inschrijving Jazz-i Award is geopend

  De inschrijving voor de Jazz-i Award, de aan het Seabottom Jazzfestival gekoppelde jaarlijkse prijs voor Flevolandse amateurmusici, is geopend. Wie op de beste dan wel de meest aansprekende wijze jazz- en/of bluesmuziek speelt, wint een optreden op het Seabottom Jazzfestival op zaterdag 9 juni.

  Lees meer >
 • 09/03/2018

  De vonken vliegen er nog niet vanaf in het cultuurdebat

  In het eerste Lelystadse verkiezingsdebat voor de gemeenteraadsverkiezingen van 21 maart vlogen de vonken er woensdag 7 maart nog niet van af. 

  Lees meer >
 • 07/03/2018

  Het Lelystads Spektakel krijgt vaste vorm: 21, 22 & 23 juni

  Het Lelystadse Spektakel met de veelbelovende titel  ‘Zilte zee, zoete dromen‘ is feitelijk zaterdag 17 februari begonnen met de voorbereidingen van de voorstelling, die 21, 22, 23 juni aan de Zilverparkkade wordt opgevoerd. In theater Posa hebben zij samen het script gelezen, dat ze de komende vier maanden uit hun hoofd moeten leren. 

  Lees meer >
 • 05/03/2018

  Lekker racen door de gangen tijdens Peuterkleuterfestijn

  Kubus deed dit weekend weer speciaal voor de allerkleinste cultuurliefhebbers haar deuren open tijdens het Peuterkleuterfestijn. Met een mooie meezing voorstelling van Ageeth de Haan op vrijdag en twee goedgevulde festijnmomenten op de zaterdag liet Kubus zien wat er zoal mogelijk is in Kunstenland.

  Lees meer >
 • 23/02/2018

  Cultureel Lijsttrekkersdebat

  De Lelystadse organisaties Kubus Lelystad, AgoraTheater Lelystad, FlevoMeer Bibliotheek Lelystad en Poppodium Underground organiseren in samenwerking met het culturele veld een debat over Cultuur in Lelystad. Daarbij stellen zij: Cultuur: kloppend hart van de stad!

  Lees meer >
 • 12/02/2018

  Honderd dansers krijgen bijzondere workshop

  Honderd dansers kregen zondagmiddag bijzondere workshops in Lelystad. Tijdens de jaarlijkse Dancegathering gaven verschillende bekende dansers les in het Agora, theater Posa en Kubus. "Om dan ook nog les te krijgen van professionals is ontzettend leuk", laat een deelnemende jongen weten. 

  Lees meer >
 • 09/02/2018

  Peuter Kleuter Festijn in Kubus krijgt extra uitstraling dankzij Lelystads bedrijf

  Opvallend veel passanten houden halt bij de vernieuwde ingang en etalage van de Kubus. Glimmende auto’s en motoren in mini formaat stralen de toeschouwer toe… hoezo eigenlijk?

  Lees meer >
 • 30/01/2018

  Kim Wilde en Waylon komen naar De Kubus

  Poppodium Underground is er wederom in geslaagd twee grote namen naar Lelystad te halen. Op 8 juni staat de Nederlandse zanger/gitarist Waylon hier in De Kubus en op 20 november de iconische zangeres Kim Wilde (Kids in America, Cambodia).

  Lees meer >
 • 29/01/2018

  Solid Bigband uit Gemert wint 7e Bigband Festival Lelystad

  Afgelopen zaterdag was het weer zover. 6 Bigbands, uit alle windstreken, speelden een swingend en afwisselend repertoire voor een volle zaal in De Kubus.

  Lees meer >

Op zoek naar oudere nieuwsberichten?

Archief nieuwsberichten


Wilt u nieuwsberichten bekijken uit het archief klik dan hier.

Nieuwsbrieven gemist? Bekijk hier eerder verstuurde nieuwsbrieven:

 

Heb je vragen?

Cursussen
Heb je een vraag over het aanbod of een andere vraag over een cursus? Stuur een e-mail naar cursusadministratie@dekubuslelystad.nl of bel 0320 72 70 04, bereikbaar op dinsdag t/m donderdag van 13.00 tot 17.00 uur of neem rechtstreeks contact op met de docent.

Algemeen
Heb je een algemene vraag stuur een e-mail naar info@dekubuslelystad.nl of bel 0320 22 15 24, bereikbaar op maandag en vrijdag van 12.00 tot 17.00 uur en dinsdag t/m donderdag van 10.00 tot 17.00 uur.

Wil je over een specifiek onderwerp teruggebeld worden, vul dan dit contactformulier in. De juiste medewerker zal dan zo snel mogelijk contact met je opnemen.

Financieel 
Heb je een vraag over een factuur of een andere financiële vraag? Stuur een e-mail naar debiteuren@dekubuslelystad.nl of bel 0320 72 70 11, bereikbaar op maandag, dinsdag en donderdag van 10.00 tot 17.00 uur. 

Klacht
Heb je een klacht, vul dan het klachtenformulier in. 

Onze locatie

Contactgegevens

Bezoekadres:
Agorabaan 3
Lelystad

Postadres:
Postbus 354
8200 AJ  Lelystad

Openingstijden:
Ma 12.00 - 22.30 uur
Di t/m do 9.00 - 22.30 uur
Vrij 12.00 - 20.00 uur
Zat en zon gesloten, tenzij er evenementen gepland zijn.

Locatie De Kubus

Routebeschrijving

Uw startadres:

Vakantieplanning

Klik hier voor het vakantierooster.