Contact, adres en openingstijden
 • 08/03/2019

  Kubus viert feest, stuur je foto op!

  Heb je 15 juni al op de kalender staan: feest in de Kubus! We mikken inmiddels op een mooi moment om elkaar te ontmoeten - een reünie voor (oud-) cursisten en (oud-) medewerkers dus-, te genieten van een mooi cultureel programma in de theaterzaal én swingen na afloop. Kom erbij en geef het door!

  Lees meer >
 • 01/03/2019

  Wil jij ook meer muziek in je klas?

  Wil jij ook meer muziek in je klas, maar kun je hierbij nog wel wat hulp gebruiken? Kom naar onze gratis Music University Day, die we samen organiseren met Méér Muziek in de Klas.

  Lees meer >
 • 25/02/2019

  Artiesten gezocht voor zomereditie van Huiskamerfestival

  Het Huiskamerfestival krijgt in 2019 een vervolg. Lelykracht, de organisator van dit initiatief, kreeg zoveel positieve reacties dat ze een extra zomereditie gepland heeft. Op 30 juni zal de tweede editie van dit succesvolle festival plaatsvinden. Er wordt in eerste instantie actief gezocht naar artiesten die de huiskamers willen vullen. Daarna kunnen mensen die hun huiskamer willen openstellen zich aanmelden.

  Lees meer >
 • 24/02/2019

  Allerjongsten genieten tijdens Peuter Kleuter Festijn

  Samen op het podium gitaar spelen met Dirk Scheele. Voor een aantal kinderen kon vrijdag het weekend niet beter beginnen. De kinderpopster gaf de muzikale aftrap van de elfde editie van het Peuter Kleuter Festijn in de Kubus in Lelystad. Twee dagen feest voor de allerjongste festivalbezoekers.

  Lees meer >
 • 16/02/2019

  Kubus is jarig en viert feest!

  Kubus is jarig en we worden 40! In 1979 starten we als eigenwijze hippies met een totaal aanbod voor alle kunstvakken: muziek, dans, theater en beeldende kunst. Lelystad liep hiermee voorop in het land. Ook het gebouw, dat later onze naamgever werd, was revolutionair in die tijd!

  Lees meer >
 • 15/02/2019

  Dirk Scheele in Concert

  Op vrijdag 22 februari trapt Dirk Scheele het Kubus Peuterkleuter Festijn af met een vrolijk meezing concert. Voor de kinderen vanaf 4 jaar een prima moment om vrolijk het weekend in te gaan of de voorjaarsvakantie te beëindigen. 

  Lees meer >
 • 11/02/2019

  Genieten tijdens Peuterkleuter Festijn

  Met het thema Vriendschap organiseert Kubus speciaal voor de allerjongste festivalbezoekers haar 11e editie Peuterkleuter Festijn! Op zaterdag 23 februari zijn bezoekers met begeleiders welkom op het festijn dat drie professionele theatervoorstellingen kent, een serie kunstzinnige workshops en een heerlijke ambiance! Hartjes, emoticons en Dribbel begroeten je al bij de ingang.

  Lees meer >
 • 28/01/2019

  Bigband Utrecht is grote winnaar Bigband Festival Lelystad

  Bigband Utrecht was afgelopen zaterdag de grote winnaar van de achtste editie van het Bigband Festival Lelystad in de Kubus.

  Lees meer >
 • 23/01/2019

  Jongeren uit Lelystad brengen hun gedicht voor het voetlicht

  De Kubus in Lelystad biedt op maandagmiddag 4 februari een podium aan de PoëzieRevue. Jongeren van ISG Arcus gaan dan los met dans, muziek en gedichten. 

  Lees meer >
 • 09/01/2019

  We krijgen een 8.3 als waardering!

  En daar zijn we erg blij mee natuurlijk! Jij als (ouder van) onze cursist vertelt ons, via de enquête uitgezet door de Monitorgroep, dat je ons werk waardeert met een dikke acht. Hartstikke blij zijn we ermee!

  Lees meer >
 • 07/01/2019

  Willem Hellbreker start samen met Kubus jazzafdeling

  Een bloeiende jazzscene in Lelystad, daar wil saxofonist en beroepsmuzikant Willem Hellbreker graag zijn steentje aan bijdragen. Vandaar dat hij een half jaar geleden Kubus binnenstapte, met de vraag of er interesse was in een jazzafdeling. Die was er en de eerste workshops hebben al plaatsgevonden. Als het aan Willem ligt, levert dit een hele stoet aan jazzbandjes, - combo’s en solisten op.

  Lees meer >

Op zoek naar oudere nieuwsberichten?

Archief nieuwsberichten


Wilt u nieuwsberichten bekijken uit het archief klik dan hier.

Nieuwsbrieven gemist? Bekijk hier eerder verstuurde nieuwsbrieven:

 

Heb je vragen?

Cursussen
Heb je een vraag over het aanbod of een andere vraag over een cursus? Stuur een e-mail naar cursusadministratie@dekubuslelystad.nl of bel 0320 72 70 04, bereikbaar op dinsdag t/m donderdag van 13.00 tot 17.00 uur of neem rechtstreeks contact op met de docent.

Algemeen
Heb je een algemene vraag stuur een e-mail naar info@dekubuslelystad.nl of bel 0320 22 15 24, bereikbaar op maandag en vrijdag van 12.00 tot 17.00 uur en dinsdag t/m donderdag van 10.00 tot 17.00 uur.

Wil je over een specifiek onderwerp teruggebeld worden, vul dan dit contactformulier in. De juiste medewerker zal dan zo snel mogelijk contact met je opnemen.

Financieel 
Heb je een vraag over een factuur of een andere financiële vraag? Stuur een e-mail naar debiteuren@dekubuslelystad.nl of bel 0320 72 70 11, bereikbaar op maandag, dinsdag en donderdag van 10.00 tot 17.00 uur. 

Klacht
Heb je een klacht, vul dan het klachtenformulier in. 

Onze locatie

Contactgegevens

Bezoekadres:
Agorabaan 3
Lelystad

Postadres:
Postbus 354
8200 AJ  Lelystad

Openingstijden:
Ma 12.00 - 22.30 uur
Di t/m do 9.00 - 22.30 uur
Vrij 12.00 - 20.00 uur
Zat en zon gesloten, tenzij er evenementen gepland zijn.

Locatie De Kubus

Routebeschrijving

Uw startadres:

Vakantieplanning

Klik hier voor het vakantierooster.