Contact, adres en openingstijden
 • 10/10/2018

  VACATURE Docent Piano & medewerker marketing

  Wij zoeken een gemotiveerde en enthousiaste docent piano en een medewerker marketing en communicatie.

  Lees meer >
 • 02/10/2018

  Zitdans voor wie het aandurft

  Iedereen kan dansen en kan genieten van bewegen. Kubus biedt met Monique Goffree een methode die ook heel geschikt is voor mensen met een motorische beperking ten gevolge van Parkinson, Reuma en MS.

  Lees meer >
 • 01/10/2018

  Nieuw Workshop Jazzimprovisatie

  In november/ december 2018 zal de bekende Lelystadse Jazz-Saxofonist Willem Hellbreker een serie van 5 workshops Jazzimprovisatie geven. De workshops staan open voor alle instrumenten.

  Lees meer >
 • 28/09/2018

  Lelystad vol Muziek

  Voor de vierde keer kunnen kinderen uit groep 5 en 6 zich aanmelden voor Lelystad vol Muziek. Jaarlijks krijgen tussen de 60 en 85 leerlingen muzieklessen op verschillende locaties in de wijk en voor volgend jaar zullen dat er over de 100 zijn, omdat we een vierde locatie starten! 

  Lees meer >
 • 19/09/2018

  In de etalage: beeldhouwer Michel Bongertman

  Mocht je dit seizoen LelySTART niet hebben bezocht dan heb je het ontstaan van de beeldenpartij die nu in Kubus hoofdingang te vinden is gemist. Kunstenaar/ docent Michel Bongertman heeft op ons verzoek twee dagen keihard gewerkt om te plekke nieuw werk te creëren.

  Lees meer >
 • 17/09/2018

  Nieuwe opzet zorgt voor meer bezoekers tijdens LelySTART

  Met 24.000 bezoekers is LelySTART dit jaar drukker bezocht dan vorig jaar! Waar vorig jaar het zwaartepunt duidelijk bij de zaterdagavond lag, was de opbouw van het festival dit jaar door de nieuwe opzet beter verdeeld. De zaterdagmiddag voor jongeren scoorde goed en ook A taste off… op de vrijdagavond viel in de smaak. De organisatie kijkt dan ook terug op een geslaagde elfde editie van het festival en kijkt uit naar de twaalfde editie op 13, 14 en 15 september 2019. 

  Lees meer >
 • 04/09/2018

  CURSUSAANBOD KUBUS vernieuwt zich

  Door het aantrekken van nieuwe kunstenaars en musici is Kubus dit seizoen in staat om op kwalitatief hoog niveau vernieuwende cursussen aan te bieden voor jong en oud, voor kunstenaars in de dop, bejaarden én peuters. Met name in de beeldende sector zien we vernieuwing. Tijdens de aftrap van het culturele seizoen in Lelystad: LelySTART zijn alle mensen die dit mogelijk maken te ontmoeten en kun je het ter plekke meemaken.

  Lees meer >
 • 30/08/2018

  Kom erbij tijdens het Kom erbij Festival 65+

  Tijdens de landelijke Week tegen Eenzaamheid organiseren Kubus en het Centrum Amateurkunst Flevoland (CAF) het ‘Kom Erbij Festival Flevoland’. Het Kom erbij Festival is geheel gratis en staat open voor ouderen, zorg- en kunstprofessionals, welzijnsinstanties en ambtenaren cultuur- en zorg/welzijn. Het evenement vindt plaats op vrijdag 28 september in Kubus te Lelystad van 10.00 tot 17.00 uur. 

  Lees meer >
 • 13/07/2018

  Kubus duikt de digitale muziekwereld in met producer Olaf Noordanus

  Met de opening van een fonkelnieuw ingerichte muziek studio toont Kubus de ambitie om ook met computers muziek te willen maken. Door dit samen aan te bieden mét het Lelystadse bedrijf o2o Music van Noordanus ontsluit Kubus voor vele jongere muziek makers een route die anders lastig zelf te ontwikkelen is.

  Lees meer >
 • 13/07/2018

  Vrijwilligers gezocht voor weer een spetterende editie van LelySTART

  Op 14, 15 en 16 september, is het weer zover. LelySTART zal dan het startschot geven voor het nieuwe culturele seizoen in Lelystad. Een seizoen dat elk jaar weer valt of staat met de hulp van vrijwilligers.

  Lees meer >
 • 19/06/2018

  Dans en balletstudio Reflex ontvangt de Lelystadse Amateurkunstprijs 2018

  Terwijl buiten de gezelligheid van Jordaan in de polder het Stadshart domineert, verzamelt zich in de foyer van Kubus een kleurrijk gezelschap. Dansers, klassieke musici in pak, de theaterjongens van Droog, een popband, balletmeiden en hun publiek komen hier bijeen. In een zorgvuldig samengesteld avondprogramma zien we ze allemaal voorbij komen.

  Lees meer >
 • 18/06/2018

  De Fontein en Kubus starten pilot verlaging werkdruk leerkrachten

  Maharishi Basisschool De Fontein aan de Maasstraat in Lelystad heeft de primeur voor wat betreft de inzet van de 'subsidie werkdrukverlaging' voor leerkrachten.

  Lees meer >
 • 13/06/2018

  IKtoon…..meer dan alleen Het Spektakel van Lelystad

  Terwijl de pontons inmiddels liggen te wachten op de dansers en acteurs die volgende week het allereerste Spektakel van Lelystad gaan tonen aan het grote publiek, lopen koren, dansgroepen en musici zich warm voor een uitgebreid programma op het Stadhuisplein. Drie dagen lang kan Lelystad daar genieten van een afwisselend gratis programma. En de tijden zijn zó op elkaar afgestemd dat je niks hoeft te missen.

  Lees meer >
 • 23/05/2018

  Buurtkamers en Creatief smullen: nieuw voor 65+

  Kubus is drukdoende om ook voor de senior in Lelystad activiteiten te organiseren!

  Lees meer >
 • 08/05/2018

  Kubus is topwerkgever

  Kubus is de trotse winnaar van de Platina TopWerkgever Award 2018, de prijs voor de grootste stijging in de medewerkerstevredenheid. Bij Kubus werken 70 medewerkers. Sinds 2012 is hun werkgeluk sterk toegenomen. Akke Wiersma legt uit welke koers zij daarvoor heeft gevolgd. “De Platina TopWerkgever Award is voor Kubus een extra mooie prijs omdat we het als subsidieafhankelijke stichting de laatste jaren juist niet makkelijk hebben gehad.”

  Lees meer >

Op zoek naar oudere nieuwsberichten?

Archief nieuwsberichten


Wilt u nieuwsberichten bekijken uit het archief klik dan hier.

Nieuwsbrieven gemist? Bekijk hier eerder verstuurde nieuwsbrieven:

 

Heb je vragen?

Cursussen
Heb je een vraag over het aanbod of een andere vraag over een cursus? Stuur een e-mail naar cursusadministratie@dekubuslelystad.nl of bel 0320 72 70 04, bereikbaar op dinsdag t/m donderdag van 13.00 tot 17.00 uur of neem rechtstreeks contact op met de docent.

Algemeen
Heb je een algemene vraag stuur een e-mail naar info@dekubuslelystad.nl of bel 0320 22 15 24, bereikbaar op maandag en vrijdag van 12.00 tot 17.00 uur en dinsdag t/m donderdag van 10.00 tot 17.00 uur.

Wil je over een specifiek onderwerp teruggebeld worden, vul dan dit contactformulier in. De juiste medewerker zal dan zo snel mogelijk contact met je opnemen.

Financieel 
Heb je een vraag over een factuur of een andere financiële vraag? Stuur een e-mail naar debiteuren@dekubuslelystad.nl of bel 0320 72 70 11, bereikbaar op maandag, dinsdag en donderdag van 10.00 tot 17.00 uur. 

Klacht
Heb je een klacht, vul dan het klachtenformulier in. 

Onze locatie

Contactgegevens

Bezoekadres:
Agorabaan 3
Lelystad

Postadres:
Postbus 354
8200 AJ  Lelystad

Openingstijden:
Ma 12.00 - 22.30 uur
Di t/m do 9.00 - 22.30 uur
Vrij 12.00 - 20.00 uur
Zat en zon gesloten, tenzij er evenementen gepland zijn.

Locatie De Kubus

Routebeschrijving

Uw startadres:

Vakantieplanning

Klik hier voor het vakantierooster.