Primair onderwijs

Door naar kunst te kijken, kunst te maken, samen te werken en er met elkaar over te praten, ontwikkelen kinderen kennis en vaardigheden die zowel voor nu als voor de toekomst belangrijk zijn. Daarnaast is kunst ook heel erg leuk. Creatieve activiteiten verrijken daarom het curriculum van het primaire onderwijs.

Om ons kunst- en cultuuraanbod zo goed mogelijk aan te laten sluiten bij de leergebieden van je school houden wij bij het samenstellen zoveel mogelijk rekening met de reguliere thema’s als communicatie, lifestyle, erfgoed, burgerschap, talentontwikkeling, natuur en milieu.

Zo hebben wij dit seizoen bij het samenstellen van ons aanbod gekozen voor activiteiten die het begrip taal kunnen verbreden of de taalontwikkeling kunnen versterken. Kunst gaat namelijk ook over expressie, jezelf uitdrukken en communicatie. Door middel van kunst communiceert een kunstenaar met het publiek. De aansluiting bij taalonderwijs is daarom een logische keuze. Neem voor de mogelijkheden of vragen contact op met onze cultuurcoördinatoren.

Meer weten? Neem contact op.

Mieke Königel

Coördinator cultuur in en rondom school.

Bel 0320 72 70 25 of e-mail

Ineke van Enk

Coördinator cultuur in en rondom school.

Bel 0320 72 70 26 of e-mail

Anne Bond

Coördinator cultuur in en rondom school.

BEL 0320 72 70 23 OF E-MAIL

Joan Verbeek

Assistent School en Samenleving.

Bel 0320 72 70 14 of e-mail

Maak kennis met ons creatieve aanbod!

Schrijf je in voor ‘dansende bodemschatten’, ‘stoere piraten’ of ‘ritme met rommel.’ En nog veel meer.

Klik hier