Contact, adres en openingstijden

Fotograaf

Heb jij ervaring met fotografie? Ben je in het bezit van een eigen camera? En vind je het leuk om je fotografieskills verder te ontwikkelen?

Wij zoeken een vrijwilliger die het leuk vindt om fotoreportages te maken van verschillende activiteiten in de Kubus. Bijvoorbeeld tijdens een activiteit zoals een voorspeelavond in de theaterzaal, maar ook foto’s van onze docenten met hun leerlingen tijdens de les.

De foto’s van de activiteiten en evenementen kunnen voor PR doeleinden worden gebruikt. Het is dus heel divers en dit wordt van te voren altijd doorgesproken met de communicatiemedewerker van de Kubus.

Wij vinden het belangrijk dat je representatief bent, zelfstandig kan werken en kan omgaan met drukke momenten. De functie kan zowel in het weekend als doordeweeks zijn, overdag en ‘s avonds.

Je dient voor deze functie een VOG te overleggen aan de stichting (deze wordt vergoed).

Procedure
Als je je wilt aanmelden als vrijwilliger of eerst nog vragen hebt, dan kun je terecht bij de vrijwilligerscoördinator van Stichting de Kubus, Susan van Woensel. Wanneer je je interesse hebt getoond, wordt er zo snel mogelijk contact met je opgenomen. Voordat je aan de slag gaat, vindt er altijd eerst een kennismakingsgesprek plaats waarin alle ruimte is voor vragen en opmerkingen.

Enthousiast geworden?
Stuur dan een e-mail naar onze vrijwilligerscoördinator Susan van Woensel of vul het vrijwilligers contactformulier in.


Terug >>>

 

Heb je vragen?

Cursussen
Heb je een vraag over het aanbod of een andere vraag over een cursus? Stuur een e-mail naar cursusadministratie@dekubuslelystad.nl of bel 0320 72 70 04, bereikbaar op dinsdag t/m donderdag van 13.00 tot 17.00 uur of neem rechtstreeks contact op met de docent.

Algemeen
Heb je een algemene vraag stuur een e-mail naar info@dekubuslelystad.nl of bel 0320 22 15 24, bereikbaar op maandag en vrijdag van 12.00 tot 17.00 uur en dinsdag t/m donderdag van 10.00 tot 17.00 uur.

Wil je over een specifiek onderwerp teruggebeld worden, vul dan dit contactformulier in. De juiste medewerker zal dan zo snel mogelijk contact met je opnemen.

Financieel 
Heb je een vraag over een factuur of een andere financiële vraag? Stuur een e-mail naar debiteuren@dekubuslelystad.nl of bel 0320 72 70 11, bereikbaar op maandag, dinsdag en donderdag van 10.00 tot 17.00 uur. 

Klacht
Heb je een klacht, vul dan het klachtenformulier in. 

Onze locatie

Contactgegevens

Bezoekadres:
Agorabaan 3
Lelystad

Postadres:
Postbus 354
8200 AJ  Lelystad

Openingstijden:
Ma 12.00 - 22.30 uur
Di t/m do 9.00 - 22.30 uur
Vrij 12.00 - 20.00 uur
Zat en zon gesloten, tenzij er evenementen gepland zijn.

Locatie De Kubus

Routebeschrijving

Uw startadres:

Vakantieplanning

Klik hier voor het vakantierooster.