Procedure

Ben je klaar om deel uit te maken van ons enthousiaste team van vrijwilligers? Geweldig! Hier zie je hoe je je kunt aanmelden en aan de slag kunt gaan.

Neem contact op
Heb je interesse om vrijwilliger te worden of heb je nog vragen? Aarzel niet en neem contact op met onze vrijwilligerscoördinator Judith. We staan klaar om je te verwelkomen en je te begeleiden.

Kennismakingsgesprek
Voordat je aan de slag gaat, plannen we een kennismakingsgesprek. Dit is de perfecte gelegenheid om al je vragen te stellen en eventuele opmerkingen te delen. We willen ervoor zorgen dat je je comfortabel voelt en precies weet wat je kunt verwachten.

VOG (Verklaring Omtrent Gedrag)
Voor alle vrijwilligersfuncties is een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist. Maar maak je geen zorgen, Kubus regelt de aanvraag van de VOG voor jou, en de kosten worden vergoed. Dit is een belangrijke stap om een veilige omgeving te creëren voor al onze vrijwilligers, medewerkers en bezoekers.

Twee proefdiensten
Om ervoor te zorgen dat de vrijwilligersrol goed bij je past, draai je twee proefdiensten voordat je officieel vrijwilliger wordt. Dit geeft jou de kans om de functie te ervaren en ons de gelegenheid om te zien hoe goed je past binnen ons team.

Interesse gewekt?
Klaar om deel te nemen aan ons inspirerende team? Neem vandaag nog contact op met onze vrijwilligerscoördinator Judith.

Interesse?

Neem contact op met onze vrijwilligerscoördinator Judith Geerts.

Stuur een e-mail