Over The Cube

Een broedplaats in Flevoland voor jonge creatievelingen die hun vaardigheden naar een hoger niveau willen tillen. Dat is The Cube. 

In het artistieke hart van Lelystad, ‘De Kubus’ (ruimte 0.05) vind je The Cube. Hier is er de mogelijkheid voor creatieve jongeren (16-27 jaar) om gebruik te maken van vrije werkplekken en professionele apparatuur, workshops en talenttrajecten te volgen, evenementen bij te wonen en meer creatieve geesten te ontmoeten. 

Zo kun je in The Cube werken met fashion design, muziekrepetitie en opnames, beeldende kunst, content creation en nog veel meer.

the cube vormgeving creative hub

Hoe werkt het?

The Cube is een ruimte in het gebouw van De Kubus die je kunt gebruiken als werkplaats om je creatieve talenten te ontwikkelen. Daarnaast worden er in The Cube ook evenementen, workshops en talenttrajecten gehouden. In onze agenda zie je wanneer je wat kunt doen. 

Wil je The Cube als werkruimte gebruiken of wil je graag een event bezoeken? Om je aan te melden, heb je een (gratis) member card nodig. Je hoeft hiervoor alleen maar een aanvraag in te dienen. Ben je je member card kwijt en wil je graag een nieuwe? Een vervangende member card kost €5. 

Heb je nog een vraag of wil je ons iets laten weten, neem dan contact op.

The Cube is een samenwerking tussen De Kubus, Kunstlink, Spot! en gemeente Lelystad.