9 februari 2024

Ontdek het circusavontuur bij Peuter Kleuter Festijn

Bereid je voor op een magische dag vol plezier en verbeelding bij De Kubus, waar het Peuter Kleuter Festijn dit jaar het circus tot leven brengt! Op zaterdag 24 februari wordt De Kubus omgetoverd tot een bruisend circusdorp, waar jong en oud samen kunnen werken aan hun eigen circusact en genieten van voorstellingen en creatieve workshops.

Peuter Kleuter Festijn in De Kubus, thema circus

Circusavontuur voor jong en oud
Samen met (groot)ouders kunnen kinderen hun circustalenten ontdekken en verbeteren. Van jongleren tot koorddansen, van diabolo tot eenwielfietsen, er is voor elk wat wils! Circus Tadaa staat klaar om de geheimen van het circusvak te onthullen en je te laten voelen als een echte circusartiest.

Magische voorstellingen
Dompel jezelf onder in de wereld van theater met drie professionele voorstellingen die speciaal zijn ontwikkeld voor onze jongste kunstliefhebbers. Van het mysterieuze avontuur in ‘De Magische Kast’ tot het muzikale spektakel van ‘Maximiliaan Modderman geeft een feestje’ en de acrobatiek in ‘Circus Allez Hoep’, er valt voor iedereen iets te beleven.

Creatieve workshops
Maak je circusplezier compleet in de diverse workshops aangeboden door de Kubusdocenten. Maak samen met juf Monica je eigen circusvoorstelling in een pop-up tekening, dans als een koorddanseres onder begeleiding van juf Marcella of word dirigent in het muzikale circusorkest onder leiding van juf Renee.

Kaartverkoop
Tickets voor het Peuter Kleuter Festijn zijn verkrijgbaar in twee dagdelen: van 9.00 – 13.00 uur en van 14.00 – 18.00 uur, voor €12,50 per persoon per dagdeel. Voor kaartverkoop en meer informatie over het programma, klik hier.

De Magische kast (4+) FAMILIEVOORSTELLING