Peuter Kleuter Festijn

Per dagdeel, per persoon € 12,-
04-03-2023
De Kubus

Trek je prinsessenjurk of Ridderkostuum maar aan! Het Peuter Kleuter Festijn staat dit jaar in het teken van ‘Sprookjes’. Jonge bezoekers kunnen met (groot) ouders dwalen door De Kubus op zaterdag 4 maart. Naast de vele dans, muziek en beeldende workshops heb je toegang tot drie professionele theaterproducties: Hans en Grietje, Deze Ridder zegt NEE en Roodkapje en Wolf.

Sprookjesbos

Meteen bij binnenkomst kom je al terecht in het sprookjesbos en waan je je tussen prinsessen en ridders. Zing en dans mee met optredens, wandel door het magische sprookjesbos en leef je uit tijdens de workshops.

Voorstellingen

Roodkapje en Wolf (2+)
Over een meisje dat zich verveelt, een moeder die niet in sprookjes gelooft en een wolf die gelukkig niet op zijn eten kauwt. Het sprookje van Roodkapje in een frisse en sfeervolle vorm verteld en gespeeld.

 

Hans en Grietje (3+) FAMILIEVOORSTELLING
Hans en Grietje zijn verdwaald in het bos. Hans heeft een boek bij zich met de titel: Hans en Grietje. Hij heeft het gevonden in vaders kast. Grietje mag het niet lezen van Hans, want het is zijn boek. Ze doet het stiekem toch! Als ze leest dat ze de volgende dag naar een heks gaan, verandert ze het verhaal. Ze vindt heksen namelijk maar niks, met zo’n enge kromme neus enzo. Ze pakt een potlood en maakt van de heks een grappige heks.. met dikke billen, die van feestjes houdt.

Deze Ridder zegt NEE (3+)
Grappige interactieve voorstelling over een lief riddertje, een grote draak, je alleen voelen en een bijzondere vriendschap. Geschikt voor iedereen die weleens nee zegt of nee zou willen zeggen!

Workshops

Ouders kijk uit! Voor je het weet is je peuter of kleuter bevangen door één van de workshops die Kubus aanbiedt en kom je niet eens meer toe aan het theaterbezoek.

  • Beeldende Kunst: Heerlijk met juf Monica knutselen aan het Sprookjesbos met klei en natuurlijke materialen.
  • Dans: Juf Marcella neemt jou al dansend mee aan de hand in onze mooie balletzaal.
  • Muziek: Kom zingen en muziek maken met juf Tanja.

Voorleesactiviteit

Anton kan toveren 2+
Anton heeft een toverhoed. Een echte. Nu kan Anton dus toveren. En wie het niet gelooft, die zal nog versteld staan. Anton is namelijk heel goed in het wegtoveren van dingen. En mensen…! Voorleesconsulent Marijke van FlevoMeer Bibliotheek geeft een interactieve vertelvoorstelling met het prentenboek ‘Anton kan toveren’ van Ole Könnecke.

Kaartverkoop

  • Zaterdag 4 maart van 9.00 – 13.00 uur: € 12,- per dagdeel per persoon (ook als ouder/verzorger koop je een kaartje).
  • Zaterdag 4 maart van 14.00 – 18.00 uur: € 12,- per dagdeel per persoon (ook als ouder/verzorger koop je een kaartje).

Kaartjes zijn online verkrijgbaar: UITVERKOCHT! 

Een ticket geeft naast de dans, muziek, theater en beeldende workshops toegang tot drie professionele theaterproducties die speciaal zijn ontwikkeld voor onze jongste kunstliefhebbers.