Peuter Kleuter Festijn

Per dagdeel € 10,- per persoon
21-05-2022
De Kubus

Heb jij het in je om een echte boer of boerin te worden? Het Peuter Kleuter Festijn staat dit jaar in het teken van ‘Op de Boerderij’. Jonge bezoekers (tussen 2 en 6 jaar) kunnen samen met (groot) ouders dwalen door De Kubus op zaterdag 21 mei 2022. Naast de vele dans, muziek en beeldende workshops heb je toegang tot twee professionele theaterproducties: Gonnie en Gijsje samen op stap en Boer Boris is de baas.

Boerderijspeeltuin

Meteen bij binnenkomst kom je al terecht in onze theatrale boerderij! In de foyer ontdek je samen met boerin Marianne al zingend en spelend van alles over de natuur. Als kleine boer of boerin roetsj je daar van de tractorglijbaan, puzzel je met koeienvlekken en oogst je rijpe groenten in de moestuin. Je kunt zelfs echte dieren aaien.

Voorstellingen

Boer Boris is de baas (4+)
Een hilarische voorstelling voor iedereen vanaf 4 jaar die zichzelf en de wereld om zich heen ontdekt. Speciaal voor de 10e verjaardag van deze populaire kinderboekenserie komen twee technici met een levensgrote kijkdoos naar het theater. Boer Boris, zijn machines, de dieren van de boerderij, de natuur en zelfs de vogelverschrikkers komen hierin tot leven. Boris helpt waar hij kan met zijn rode tractor en houdt de technici in de gaten, want die maken steeds ruzie…

Gonnie en Gijsje samen op stap (2+)
Ga je samen met Gonnie en Gijsje op zoek naar Gonnies knalrode lievelingslaarsjes? Welke dieren komen ze allemaal tegen? Welke geluiden horen ze? En zien ze de laarsjes nog terug? In hun ontdekkingstocht komen ze er al snel achter dat niets is wat het lijkt. Zo transformeert de wereld om hen heen in een muzikale speeltuin. Een speeltuin waar iedereen welkom is om mee te spelen en te zingen. Gonnie en Gijsje gaan samen op stap. Ga je mee?

Workshops

Ouders kijk uit! Voor je het weet is je peuter of kleuter bevangen door één van de workshops die Kubus aanbiedt en kom je niet eens meer toe aan het theaterbezoek.

  • Beeldende kunst: Heerlijk met juf Ines knutselen tot je een gaaf kunstwerk heb gemaakt die mee naar huis mag.
  • Dans: Juf Marcella neemt jou al dansend mee aan de hand in onze balletzaal.
  • Muziek: Kom zingen en muziek maken met juf Tanja op de gitaar.

Kaartverkoop

  • Zaterdag 21 mei van 9.00 – 13.00 uur: € 10,- per dagdeel per persoon (ook als ouder/verzorger koop je een kaartje). (UITVERKOCHT)
  • Zaterdag 21 mei van 14.00 – 18.00 uur: € 10,- per dagdeel per persoon (ook als ouder/verzorger koop je een kaartje).

Kaartjes zijn online verkrijgbaar: klik hier.

Kaartje geeft naast de dans, muziek, theater en beeldende workshops toegang tot twee professionele theaterproducties die speciaal zijn ontwikkeld voor onze jongste kunstliefhebbers. Op de dag zelf zijn er ook kaarten aan de deur van De Kubus verkrijgbaar, mits deze er nog zijn. Alleen pin mogelijk.