8 februari 2024

Ontdek creatieve decoratietechnieken in een workshop

Kubus biedt een boeiende workshop aan voor liefhebbers van keramiek: Decoratietechnieken. De workshop bestaat uit vier lessen, waarin verschillende decoratietechnieken aan bod komen. Van krassen tot stempelen, sjabloneren en het aanbrengen van textuur, elke les biedt nieuwe mogelijkheden voor creatieve expressie.

Workshop Keramiek decoratietechnieken_in De Kubus in Lelystad.

Docent Corine van Kaam: “Het decoreren van keramiek opent een wereld van mogelijkheden. Deze workshop biedt deelnemers niet alleen de kans om nieuwe technieken te leren, maar ook om hun eigen creativiteit te ontdekken.”

Geïnspireerd door elkaar
De informele sfeer van de cursus moedigt deelnemers aan om geïnspireerd te raken door elkaars werk en door de vele voorbeelden die worden gepresenteerd. Na afloop gaan de deelnemers trots naar huis met een gevarieerde serie prachtig gedecoreerde keramische objecten, waaronder tegeltjes, kommetjes en vaasjes.

Praktische informatie
De workshop vindt plaats van vrijdag 1 maart 2024 tot 22 maart 2024, van 13.00 tot 15.30 uur. De kosten bedragen €116,00 voor de gehele workshop. Voor meer informatie en inschrijven kun je hier terecht.

Workshop keramiek decoratietechnieken in De Kubus in Lelystad.