Theatercollege met Erik Scherder en Jan Vayne

08-12-2022
14:00 uur
Kubustheater

Wees WELkom bij de jaarafsluiting van WEL in Flevoland met een theatercollege van neuro-wetenschapper Erik Scherder en pianovirtuoos Jan Vayne in De Kubus. WEL in Flevoland is hét platform rondom positieve gezondheid voor heel Flevoland. Zo tegen einde van het jaar neemt WEL je graag mee op een muzikale reis door je brein. Op een positief gezonde wijze, waar WEL in Flevoland voor staat.

Kom op donderdag 8 december om 14.00 uur naar De Kubus en leer, ervaar en verwonder je over de nieuwste inzichten die de verschillende dimensies van positieve gezondheid hebben op onze beleving, ons functioneren en ons brein. Inloop is 13.30 uur, einde van dit bijzondere event is om 17.00 uur.

Trots
WEL in Flevoland is er trots op dat prof. dr. Erik Scherder en pianovirtuoos Jan Vayne deel uitmaken van het WEL programma met dit bijzondere theatercollege. Vanwege het bijzondere programma verwachten we veel belangstelling. Het is belangrijk dat je je aanmeldt voor deze bijeenkomst in verband met een maximum aantal deelnemers. Mocht de belangstelling groter zijn dan de beschikbaarheid dan verwerken we de aanmeldingen op volgorde van binnenkomst. Je krijgt bevestiging van deelname per mail.

Aanmelden
Meer info of je plaats verzilveren? Klik dan hier om je aan te melden. Gratis toegankelijk.