Contact, adres en openingstijden

Agenda

Moederdagconcert

zondag 12 mei 2019, van 14.00 - 15.00 uur, Kubus

Kubus nodigt alle moeders van Lelystad uit om een heel speciaal concert gratis mee te maken. We zorgen niet alleen voor appeltaart en muziek in de foyer maar ook voor een bijzonder afwisselend en gezellig programma in de theaterzaal. Moeders (en al haar gasten) beleven live muziek uitgevoerd door onze musici/ docenten.

Pianiste en organisator Lucia Cornelje heeft een heerlijk programma weten samen te stellen vanuit onze muzikale collega’s, speciaal voor Moederdag. Je wordt als Moeder verrast met bijv. de klanken van het kinderspel (Jeux d’enfants van Bizet)) uitgevoerd met vier handen aan de piano.

Beleef met ons hoe divers het concert zal zijn: viool, altviool en cello ontbreken niet, naast gitaarklanken, saxofoon, klarinet, accordeon en zang. Laatst genoemde is een bijzonder optreden aangezien accordeonist Theo Bodewits als gast een Groninger zanger meeneemt: Eppe Bodde.

Uitvoerenden

 • Lucia Cornelje (piano)
 • Roelfke Huttenga (piano)
 • Merel Leijen (harp)
 • Dorry Hamerslag (klarinet)
 • Karina Goei (viool)
 • Jos van der Bent (viool)
 • Marjolein Meijer (cello)
 • Ilse Hoekstra (gitaar)
 • David Cristóbal Litago (saxofoon)
 • Theo Bodewits (accordeon)
 • Eppe Bodde (zang)

Wij ontvangen je graag in de foyer met koffie en huisgemaakt appelgebak (tegen betaling) vanaf 13.00 uur. Het concert start om 14.00 uur en is geschikt voor jong & oud. Tenslotte is er in de foyer een nazit voor de liefhebber. 

Een mooie aanvulling van een bijzondere dag in het jaar: Moederdag!

 

Heb je vragen?

Cursussen
Heb je een vraag over het aanbod of een andere vraag over een cursus? Stuur een e-mail naar cursusadministratie@dekubuslelystad.nl of bel 0320 72 70 04, bereikbaar op dinsdag t/m donderdag van 13.00 tot 17.00 uur of neem rechtstreeks contact op met de docent.

Algemeen
Heb je een algemene vraag stuur een e-mail naar info@dekubuslelystad.nl of bel 0320 22 15 24, bereikbaar op maandag en vrijdag van 12.00 tot 17.00 uur en dinsdag t/m donderdag van 10.00 tot 17.00 uur.

Wil je over een specifiek onderwerp teruggebeld worden, vul dan dit contactformulier in. De juiste medewerker zal dan zo snel mogelijk contact met je opnemen.

Financieel 
Heb je een vraag over een factuur of een andere financiële vraag? Stuur een e-mail naar debiteuren@dekubuslelystad.nl of bel 0320 72 70 11, bereikbaar op maandag, dinsdag en donderdag van 10.00 tot 17.00 uur. 

Klacht
Heb je een klacht, vul dan het klachtenformulier in. 

Onze locatie

Contactgegevens

Bezoekadres:
Agorabaan 3
Lelystad

Postadres:
Postbus 354
8200 AJ  Lelystad

Openingstijden:
Ma 12.00 - 22.30 uur
Di t/m do 9.00 - 22.30 uur
Vrij 12.00 - 20.00 uur
Zat en zon gesloten, tenzij er evenementen gepland zijn.

Locatie De Kubus

Routebeschrijving

Uw startadres:

Vakantieplanning

Klik hier voor het vakantierooster.