Dansvoorstelling

€ 7,50 p.p.
07-07-2024
Kubustheater

De dansafdeling van Kubus sluit dit seizoen af met een spectaculaire gezamenlijke dansvoorstelling! Onze danscursisten van klassiek ballet, modern en streetdance komen samen op het podium om hun passie en vaardigheden te tonen.

Onder leiding van dansdocenten Maaike, Marcella, Pim, Sofia en Ingrid, hebben de leerlingen hard gewerkt aan prachtige choreografieën. Het resultaat is een veelzijdig programma met een reeks aan inspirerende thema’s. Voor de pauze worden we ondergedompeld in de heerlijke wereld van Willie Wonka, compleet met chocolade, cupcakes en Oempa Loempa’s. Ook maakt Barbie een stijlvolle entree in haar kekke automobiel en we sluiten af met een uitvoering van ‘De Zwaan’ van Camille Saint-Saëns.

Na de pauze kun je genieten van de energieke en aanstekelijke optredens van de streetdance groepen. Daarnaast schitteren de musicaldans productiegroepen en de selectieklassen klassiek ballet.

Deze voorstelling wordt een feest te worden voor jong en oud, vol diversiteit en talent. We nodigen je van harte uit om te komen kijken en luisteren naar de prestaties van onze dansers, choreografen, kostuumontwerpers, decorbouwers, grimeurs, lichtkunstenaars en musici.

INFO

  • Datum: zondag 7 juli 2024
  • Tijd: 12.00, 14.30 of 17.00 uur
  • Locatie: Theaterzaal De Kubus
  • Entree: € 7,50,- p.p. (geschikt vanaf 4+)
  • Tickets: Vanaf 24 juni beschikbaar met actiecode, vanaf 3 juli openbaar verkrijgbaar via online kaartverkoop: klik hier.
    Op de dag zelf zijn er ook kaarten aan de deur van De Kubus verkrijgbaar, mits deze er nog zijn. Alleen pin mogelijk.

Balletmeisje en streetjazz jongen poseren samen