Publieksbegeleider

Publieksbegeleiders (vrijwilligersfunctie) kunnen gezien worden als gastheren en -vrouwen van Kubus. Ze heten bezoekers, waaronder schoolklassen, bijvoorbeeld welkom, verkopen kaartjes, controleren gastenlijsten, beantwoorden vragen, kondigen (school)voorstellingen aan en wijzen de weg. De exacte werkzaamheden zijn afhankelijk van de activiteit. Publieksbegeleiders weten veel over wat er bij de Kubus gebeurt en kennen de weg in het gebouw.

Word je publieksbegeleider dan kun je ingezet worden bij voorspeelavonden en uitvoeringen, verhuur en speciale programma’s en/of schoolvoorstellingen en eindpresentaties. Het aantal uren van inzet hangt af van het aantal activiteiten in de maand. Afhankelijk van de dag/ avond werk je alleen of met meerdere collega-publieksbegeleiders samen.

Voor deze vrijwilligersfunctie vragen we verder de volgende eigenschappen: representatief, gastvrij, proactief, geduldig, (kind)vriendelijk, stressbestendig, in staat zelfstandig te werken. De functie is zowel in het weekend als doordeweeks.

Let op: dit is een vrijwilligersfunctie. 

Enthousiast geworden?

Neem contact op met Susan