Horecamedewerker

We zijn op zoek naar een horecamedewerker (vrijwilligersfunctie) om mee te draaien in het vrijwilligersrooster van Kubus. Vind jij het leuk om contact met onze cursisten en medewerkers te hebben en een kopje koffie of thee te maken dan zijn we op zoek naar jou!

De bar in de Kubusfoyer is geopend tijdens reguliere openingstijden van de Kubus en soms ook op andere tijden, bijvoorbeeld als er een eigen grote activiteit is of een verhuur in het weekend. Horecamedewerkers ondersteunen de huismeesters tijdens dit soort dagen. De huismeesters zijn vaak erg druk met bijvoorbeeld het klaarzetten, op- en afbouwen van de activiteit en kunnen goed extra hulp gebruiken (achter de bar).

Horecamedewerkers weten van aanpakken, maar begrijpen ook dat het werk in pieken gebeurt. Ze zijn gastvrij en klantgericht. Na een inwerkperiode zijn ze in staat om zelfstandig te werken.

Inzet
In overleg, afhankelijk van het aantal activiteiten/verhuur, voornamelijk ’s avonds. Gemiddelde beschikbaarheid 1 keer per week, doordeweeks of in het weekend.

Let op: dit is een vrijwilligersfunctie. 

Enthousiast geworden?

Neem contact op met onze vrijwilligerscoördinator Judith Geerts.

Stuur een e-mail