Wijzigingen in het team Onderwijs & Samenleving

We willen je graag laten kennismaken met onze nieuwe medewerkers. Twee nieuwe cultuurcoördinatoren Joan Verbeek en Valentina de Fost. Feline Jansen is de nieuwe Planner & Assistent van onze afdeling. We stellen ze graag aan je voor.

Een van onze nieuwe cultuurcoördinatoren is: Joan Verbeek. De meesten kennen Joan al. Zij heeft jaren bij zowel het provinciale expertisecentrum FleCk als bij team Onderwijs & Samenleving gewerkt in diverse andere rollen, de kans is dus groot dat je al een keer met haar gesproken hebt.

Daarnaast hebben we ook uitbreiding in het team. Sinds begin maart wordt ons team versterkt door een nieuwe cultuurcoördinator en een nieuwe assistent/planner!

Valentina de Fost is begin maart gestart als coördinator cultuureducatie. Ze heeft ruime ervaring als theaterdocent in verschillende schoolprojecten en is uitvoerend kunstenaar onder de naam LOSKOP. Valentina gaat o.a. als coördinator aan de slag voor het project ‘School & Omgeving’ in Lelystad Oost.

Feline Jansen is de nieuwe assistent & planner van onze afdeling. Zij werkt samen met Dianta Kikkert aan de planningen van o.a. de voorstellingen, modules en cultuurontmoetingen. Vorig jaar is Feline afgestudeerd aan de Hogeschool Windesheim. Haar onderzoek ging over het efficiënter (her)indelen van het boekingsproces voor schooleducatie. In haar vrije tijd gaat ze graag op pad met haar fotocamera.

Foto: v.l.n.r. Joan Verbeek, Feline Jansen, Valentina de Fost.