Wervingsconcerten Lelystad vol Talent

Sinds de start van Lelystad vol Talent (voorheen Lelystad vol Muziek) organiseren we aan het begin van het nieuwe schooljaar gratis wervingsconcerten. Net zoals voorgaande jaren doen we dit op zoveel mogelijk scholen in de buurt van de leslocaties. Zo kunnen alle kinderen uit groep 5 en 6 kennis maken met de muziekdocenten in hun eigen buurt en de instrumenten waarop zij les kunnen krijgen.

Geef je nu alvast op!
Wat dit jaar nieuw is, is dat je nu al jouw groep 5 en/of 6 kan opgeven via het inschrijfformulier (voor 3 juni). De wervingsconcerten worden georganiseerd tussen 5 en 28 september 2022.

Tijdens een wervingsconcert komt het docententeam van de dichtstbijzijnde leslocatie bij jullie school op bezoek om zich voor te stellen, hun instrumenten te laten horen en natuurlijk enthousiast te vertellen over het instrument. Een kort en wervelend bezoek om kinderen enthousiast te maken voor de muzieklessen die Lelystad vol Talent tegen een scherp tarief inclusief een instrument voor thuis aanbiedt.

Vier leslocaties
Lelystad vol Talent is een laagdrempelige manier om in de buurt kennis te maken met een muziekinstrument en de muziekdocent. Inmiddels zijn er vier leslocaties van Lelystad vol Talent verdeeld over Lelystad: Ziezo, Dukdalf, Triangel en Atolplaza. Zit jouw school in één van deze wijken of hier dichtbij in de buurt, dan kun je op de lesdag een wervingsconcert boeken bij jou op school. Voor de zomervakantie weet je dan al precies wanneer het team van Lelystad vol Talent bij jullie langskomt!

Bij interesse kun je dit voor 3 juni aangeven via het inschrijfformulier.