Met hippe gasten de wereld rond

Overal ter wereld klinkt muziek, overal kun je luisteren naar de klanken van ‘het gevoel’. In een grote stad, in een donker oerwoud, langs een wijde rivier, in een ijskoude iglo. Het lijkt allemaal zo verschillend en voelt vaak zo gek en anders, maar als je écht goed luistert naar het gevoel in de muziek, herken je vaak meer dan je denkt. Blijheid als er iets moois gebeurt, verdriet als je iemand kwijtraakt, angst om er niet bij te horen, plezier als je samen iets deelt of een lekker nummer speelt. 

Tijdens de bandrepetitie van Hippe Gasten maak je de meest bijzondere repetitie ooit mee! De luchtballon in hun oefenruimte brengt je op een magische reis langs grote steden, donkere oerwouden en hippe stranden over de hele wereld. Op zoek naar verhalen. Ontdek tijdens dit muzikale avontuur nieuwe muziek, vreemde gebruiken en mooie culturen. Zie de mooiste mensen en hoor nieuwe geluiden in deze voorstelling vol popmuziek!  

Het gezelschap
De vijf Hippe Gasten hebben een voorliefde voor rock en spelen samen al meer dan honderd jaar in verschillende bands. De voorliefde voor rock is duidelijk te horen in hun liedjes en dat zie je ook duidelijk terug in de dynamische shows die ze geven door het hele land. Hippe Gasten speelt al 18 jaar voor jong en oud en gaat altijd voor verbinding. 

De voorstelling is te boeken op: maandag 3 februari, dinsdag 4 februari en woensdag 5 februari 2025.

Bekijk ook de trailer: https://www.youtube.com/watch?v=6TvUY5ttseU

Meer weten? Neem contact op.

Dianta Kikkert

Projectmedewerker Scala & Assistent Onderwijs & Samenleving

Stuur een e-mail