Het zand van gisteren

Er was eens een koning. Koning Felipe. Hij was een koning, zoals je je een koning voorstelt. Hij had een mantel en een kroon en een troon en een lakei. Nee wacht, geen lakei. De koning had een lakei nodig! En hij moest trouwen. Trouwen? Ja, koning Felipe moest trouwen van zijn moeder. Dat hoort zo, als je koning bent. Bovendien moet je altijd naar je moeder luisteren, toch? 

Maar Koning Felipe was al tot over zijn oren verliefd. Zijn liefde was nog hoger dan een vlieger in de lucht. Maar wanneer zijn moeder erachter komt op wat voor arme sloeber hij eigenlijk verliefd is, valt alles in het water. Wat moet je doen als je niet bij je geliefde mag zijn? Tegen wie praat je als je niemand hebt om tegen te praten? 

Het zand van gisteren is een poëtische muziektheatervoorstelling over de grenzeloosheid van de liefde. Over je hoofd boven water houden en kapitein zijn van je eigen schip, zelfs als je tegenwind hebt. Een visueel aantrekkelijke voorstelling met prachtige liedjes. 

Het gezelschap
Jansen & De Boer maakt beeldend muziektheater voor iedereen vanaf vier jaar. Zij brengen mensgrote poppen tot leven, die naast de acteurs op de vloer spelen. Zij nemen je mee in een nieuwe werkelijkheid, die lijkt op die van ons, maar net een beetje anders is. Een werkelijkheid met ruimte voor andere perspectieven en stemmen die niet vaak gehoord worden. 

De voorstelling is te boeken op: maandag 10 maart dinsdag 11 maart en woensdag 12 maart 2025

Bekijk ook de trailer: https://www.youtube.com/watch?v=wao1170aYU8

Meer weten? Neem contact op.

Dianta Kikkert

Projectmedewerker Scala & Assistent Onderwijs & Samenleving

Stuur een e-mail