Festival op school

Een festival op school: vette workshops en masterclasses die uitmonden in een feestelijke en creatieve middag vol festivalinvloeden. Hoe tof is het om de hele dag (of meerdere dagen) activiteiten af te wisselen met indrukwekkende dans-, zang- of andere kunst presentaties? Doe daarbij een lekker hapje en drankje en de sfeer is gezet! De hele school gaat uit zijn dak. Altijd al je eigen festival op school willen organiseren? Dit is je ultieme kans! In samenwerking met ons bedenk je een toffe naam, ontwerp je een logo en kies je voor een gevarieerd programma met diverse workshops uit ons aanbod.

Wij zorgen voor een ‘custom-made’ site speciaal voor jullie festival. Zo zijn de inschrijvingen geen probleem meer en kunnen de leerlingen en docenten alle informatie rondom het festival terugvinden. Op de dag zelf kan je via de website het blokkenschema bekijken en de plattegrond. Net als op een ‘echt’ festival!

Thema’s
We krijgen vaak de vraag of er een thema gekoppeld kan worden aan het festival. Dat kan! Heel makkelijk zelfs, en het kan ons niet gek genoeg. We kijken graag samen met jullie hoe het festival zo leuk (en leerzaam) mogelijk ingericht kan worden. Er zijn thema’s waarmee we vaker gewerkt hebben, zoals: Duurzaamheid, Wereldculturen, en Multimedia.

Deze workshop is mede mogelijk gemaakt door: Kunsteducatie Nederland.

Meer weten? Neem contact op.

Robbert van Uum

Coördinator Cultuureducatie VO

Stuur een e-mail