Ferm

Ferm doet nooit iets half, hij gaat altijd ergens vol voor. Hij maakt héél veel plezier, neemt veel risico en heeft de grootste ideeën voor de wildste avonturen. Soms gaat hij te ver en dan wordt Ferm heel boos. Op een dag, als Ferm weer eens te boos is geweest, ontdekt hij een grote kist in de garage waarin een ongevaarlijke haai woont. Haai wordt een vriend die Ferm vertelt dat hij niet boos is, maar boos doet. Samen beleven ze grote en fantasierijke avonturen. 

Ferm is een beeldende, grappige ode aan het eigenwijze kind. Over alle Steve Jobsen en Pippi Langkousen op de wereld. Geïnspireerd op het temperamentvolle hoofdpersonage Ferm uit de gelijknamige boekenreeks van Tirza van Schie. 

Deze voorstelling is geprogrammeerd tijdens de Kinderboekenweek met het thema ‘Lekker Eigenwijs’ 

Het gezelschap
Wildpark wil bijdragen aan een generatie die een flinke dosis zelfvertrouwen en een nieuwsgierige blik op de wereld heeft. Vrijheid om vragen te stellen en om het overal over te kunnen hebben. De makers, anders-kijkers, ruimtezoekers en fantasieverspreiders van Wildpark maken voorstellingen waarin je je herkent, die je op het puntje van je stoel laten zitten en je uitdagen om je horizon te verbreden.  

De voorstelling is te boeken op: maandag 7 oktober, dinsdag 8 oktober en woensdag 9 oktober 2024.

Bekijk ook de trailer: https://www.youtube.com/watch?v=c0Lpw6_DhZU

Meer weten? Neem contact op.

Dianta Kikkert

Projectmedewerker Scala & Assistent Onderwijs & Samenleving

Stuur een e-mail