18 april 2024

Vier Moederdag met een hartverwarmend concert

Kubus nodigt iedereen uit om Moederdag te vieren met een speciaal concert: ‘I Want to Break Free!’ Het concert, geïnspireerd door het iconische nummer van Queen, staat gepland voor zondagmiddag 12 mei en belooft een middag vol muziek en dans.

Muziek en dans op het podium

“Het nummer ‘I Want to Break Free!’ van de legendarische Britse rockband Queen, dat symbool staat voor het verlangen naar vrijheid en zelfexpressie, inspireerde ons bij het creëren van dit concert,” aldus Ingrid Krabbe, projectleider en dansdocent bij Kubus.

Een samensmelting van muziek en dans
Het programma van het concert omvat een schitterend optreden van het Kubusorkest in het stuk ‘The Homeowner’s Guide to Make Music’. Hierbij spelen zowel vertrouwde als ongebruikelijke instrumenten een rol. Daarnaast zijn er optredens van gitaar, blokfluit, musicalkindergroep, peuterdans en klassiek ballet. Het concert eert moeders en alle anderen die een speciale rol spelen in ons leven.

Cupcakes versieren en meer
Naast de muziekoptredens kunnen kinderen voor en na het concert onder begeleiding van twee studenten van de Patisserieopleiding hun eigen cupcake versieren in de foyer.

Informatie
Het concert begint om 14.00 uur. De entree bedraagt € 3,50 per persoon. Tickets zijn online beschikbaar.

Vier Moederdag bij De Kubus! Iedereen is van harte welkom.

Foto: ©Patricia Pietersen Photography