13 oktober 2023

Spooky Night, een griezelig avontuur voor jonge durfals

Kubus nodigt alle jongens en meiden tussen de 8 en 12 jaar uit om deel te nemen aan een onvergetelijke avond vol griezelig plezier. Op zaterdag 28 oktober 2023, van 19.00 tot 22.15 / 22.30 uur, verandert De Kubus in een angstaanjagende en spannende plek met Spooky Night.

Een avond vol mysterieuze acts, creatieve workshops en een freaky spooktocht die je door het hele gebouw leidt, waar je onder andere griezelige monsters kunt tegenkomen. De avond wordt afgesloten met een kostuumwedstrijd in de theaterzaal, waar de mooiste Halloweenoutfits een prijs kunnen winnen.

Een toegangskaart kost € 10,- per persoon en is inclusief een drankje. Koop je ticket hier. Een kaartje geeft toegang tot twee workshops naar keuze, de spooktocht en de kostuumwedstrijd. De workshops variëren van zingen, boetseren, dansen, maskers maken, wonden grimeren en nog meer.

Een avond om nooit te vergeten
Ingrid Krabbe, projectleider van Kubus, zegt enthousiast: “Spooky Night wordt een avond vol spanning en sensatie voor jonge durfals! We hebben een opwindend programma samengesteld vol griezelige workshops en een spooktocht die je de rillingen over je rug zullen bezorgen. Vergeet niet om je beste Halloweenoutfit aan te trekken, want er wachten geweldige prijzen op de mooiste kostuums. Dit wordt een avond om nooit te vergeten!”

Voor meer informatie en om tickets te kopen, klik hier. Wees er snel bij, want het aantal plaatsen is beperkt!