9 juni 2023

Schrijf je nu in voor het nieuwe cursusjaar 2023-2024 en ontdek een wereld vol kunst en creativiteit

De inschrijvingen voor het nieuwe cursusjaar 2023-2024 bij De Kubus zijn geopend. Dans, muziek, zang, theater en kunstliefhebbers kunnen zich verheugen op een overvloed aan nieuwe lessen en cursussen. De Kubus biedt een breed scala aan mogelijkheden om je creatieve talenten te ontwikkelen en je passie voor kunst en cultuur te verkennen.

Een breed cursusaanbod voor iedereen
Met een divers cursusaanbod biedt Kubus voor ieder wat wils. Of je nu geïnteresseerd bent in gitaar, drums, tekenen/schilderen, edelsmeden, ballet, streetdance, musical, zang, of nog veel meer, er is altijd iets passends te vinden. Ongeacht je leeftijd of ervaring, de cursussen zijn toegankelijk voor iedereen.

Met ons diverse cursusaanbod willen we iedereen de kans bieden om hun creatieve dromen na te jagen. Daarom streven we ernaar om toegankelijke en inspirerende cursussen aan te bieden.

Het nieuwe cursusjaar begint in september 2023 en loopt tot en met juli 2024. Bij veel cursussen is het mogelijk om gedurende het jaar nog in te stromen. Zowel korte- als jaarcursussen worden aangeboden. De korte cursussen starten op meerdere momenten gedurende het cursusjaar, waardoor je flexibiliteit hebt om je in te schrijven.

Inschrijven
Inschrijven voor de cursussen is eenvoudig en kan via onze website. Voor vragen of hulp bij het kiezen en inschrijven van een cursus staat het team van Kubus klaar om te helpen. Je kunt telefonisch contact opnemen op dinsdag t/m donderdag tussen 13.00 en 17.00 uur via 0320 727004, of een e-mail sturen naar cursusadministratie@dekubuslelystad.nl.

Financiële ondersteuning beschikbaar
Als je financiële ondersteuning nodig hebt voor het volgen van een cursus, biedt het Fonds Sport & Cultuur uitkomst. Dit fonds ondersteunt kinderen, jongeren én volwassenen die te weinig geld hebben voor muziek- of danslessen, schilderen, theaterschool of andere creatieve cursussen. Het Fonds Sport & Cultuur neemt de kosten van de cursus voor zijn rekening, zodat iedereen de mogelijkheid heeft om zijn creatieve talenten te ontwikkelen.

Foto: Dennis Chamman, gepassioneerd drumdocent bij Kubus, inspireert en begeleidt iedereen op zijn eigen niveau. ©Daniel Sylla.  

Nieuwe cursusseizoen 2023-2024 geopend!

Nieuwe cursusseizoen 2023-2024 geopend!