28 maart 2023

Optreden op het te gekke SeaBottom Festival?

Hou jij van Jazz-, Soul-, Funk- Blues of R&B muziek? En droom jij van een optreden op een groot festival naast Mell & Vintage Future, Sven Hammond en Sabrina Starke? Strijd dan mee voor de SeaBottom Music Award 2023 en win die 30 minuten speelplek. Durf jij het aan? Schrijf je in!

©Fotostudio Wierd

Wat is het SeaBottom festival?
Het SeaBottom Festival, georganiseerd door Stichting Jazz-i, is een jaarlijks terugkerend muziekfestival met 1500 bezoekers in het Agora theater in Lelystad. Gedurende de avond zijn er gevarieerde optredens van meer dan 20 artiesten/bands in de vijf zalen van het theater. Ieder jaar een super gezellig muzikaal feest, waar heel Lelystad en omstreken naar toe komt om te luisteren, te swingen en te genieten! Als Stichting Jazz-i vinden wij het belangrijk dat talent ontdekt kan worden, daarom reserveren wij elk jaar een podiumplek voor (nog) onbekend talent. Dit is dus jouw kans!

Wat moet je doen

  • Door het inschrijfformulier in te vullen en te versturen schrijf je je in. Je mag je alleen of met een band inschrijven.
  • Stuur je muziekvideo (per wetransfer of YouTube-link) voor 17 mei naar info@seabottom.nl met daarbij een korte motivatie waarom muziek belangrijk is voor jou/jullie.
  • Uit alle inzendingen kiezen wij vijf finalisten. In de week na 17 mei ontvang je bericht van ons als je geselecteerd bent.
  • Ben je geselecteerd dan verwachten wij je op zaterdag 17 juni 2023 in Lelystad bij Theater Posa om te strijden voor je podiumplek. Je treedt die dag op voor een klein publiek en wordt beoordeeld door een 3-koppige professionele jury. Word jij einde dag uitgeroepen tot de winnaar dan win je de Music Award en dus een optreden van 30 minuten op het festival! Het festival zelf vindt plaats op zaterdag 16 september 2023.

Stichting Jazz-i kijkt uit naar je inzending!