8 oktober 2023

Meet & Greet: vind jouw perfecte vrijwilligerswerk in Lelystad

De Vrijwilligerscentrale van Welzijn Lelystad houdt op dinsdag 17 oktober een Meet & Greet voor het vrijwilligerswerk in Lelystad. Op deze dag transformeert De Kubus zich tot dé ontmoetingsplaats voor vrijwilligers en organisaties. Wil jij een verschil maken in onze stad, voor een ander of gewoon voor jezelf, maar weet je nog niet precies waar en hoe? Dan is dit event dé perfecte gelegenheid om persoonlijk in gesprek te gaan met diverse organisaties en jouw ideale vrijwilligerswerk te ontdekken.

Of je nu gepassioneerd bent over het milieu, je wilt inzetten voor andere mensen of je wilt je expertise delen met anderen: dit evenement biedt vele mogelijkheden. Het is meer dan alleen een vrijwilligersmarkt; het is een kans om gesprekken aan te gaan, je passies te verkennen en te ontdekken waar jij de meeste impact kunt maken. Je krijgt de gelegenheid om jouw vaardigheden en interesses te matchen met organisaties, die hetzelfde doel voor ogen hebben. Of je nu een avontuurlijke geest hebt, graag een langdurige betrokkenheid wilt opbouwen of iets kortdurend wilt doen of een keer met familie, vrienden of collega’s: er is voor ieder wat wils.

Zo’n 30 organisaties presenteren zich op deze dag en willen jou graag ontmoeten. Samen kunnen jullie kijken wat voor jou passend zou zijn. Met jouw inzet kun je een groot verschil maken. Ook bij Kubus kun je vrijwilligerswerk doen in alle soorten en maten, en ook wij zijn vertegenwoordigd op deze markt. Wil je nu alvast een kijkje nemen bij deze vrijwilligersfuncties? Klik hier.

De Meet & Greet duurt van 10.00 tot 14.00 uur. Toegang is gratis en de koffie en thee staat klaar. Adres: De Kubus, Agorabaan 3 (theaterzaal).

Ga voor meer info naar www.vrijwilligerslelystad.nl of mail naar vrijwilligerscentrale@welzijnlelystad.nl.