2 april 2024

Kunstbende Flevoland nodigt iedereen uit: van jong tot oud

De Flevolandse voorronde van Kunstbende op 20 april in De Kubus komt steeds dichterbij. Terwijl de laatste deelnemers zich aanmelden, gaan de uitnodigingen voor bezoekers de deur uit. Iedereen is van harte welkom om te genieten van alle optredens en om deel te nemen aan het unieke, uitgebreide randprogramma van dit jaar.

Tijdens de voorronde op 20 april strijden de deelnemers uit categorieën Dans, DJ, Expo, Fashion, Film, Muziek, Taal, Theater en Content Creator om een finaleplek op de landelijke finale in Amsterdam. De dag opent met een bijzondere verrassingsact, waarna de eerste deelnemers optreden en de randprogrammering van start gaat. Het diverse randprogramma bestaat onder andere uit lasergamen, een photobooth, tafelvoetbal, pingpong, tafelspellen en meer.

Kortom; een compleet programma vol optredens en activiteiten voor een gezellige dag voor alle leeftijden. Bezoekers hoeven zich niet van tevoren aan te melden. Tickets worden op de dag zelf verkocht op basis van het nieuwe ‘pay what you can’ principe. Bezoekers hebben hierbij zelf de mogelijkheid hebben om hun toegangsprijs te bepalen.

Geïnteresseerden die zich als deelnemers willen aanmelden, moeten er snel bij zijn: 7 april is de deadline. Aanmelden kan als solo-artiest, als duo of in groepsverband. Deelnemen met een bestaande act of creatie is toegestaan, zolang het eigen werk is. Voor meerdere categorieën aanmelden is ook mogelijk. Schrijf je in op de website van Kunstbende. De voorronde van Kunstbende in Flevoland vindt plaats op 20 april bij De Kubus in Lelystad en start om 12.00 uur.

Vrolijke mensen op het podium