29 april 2021

Kubus zet moeders in muzikaal zonnetje op Moederdag

Het is weer bijna Moederdag! Dat betekent natuurlijk weer het overheerlijke (of liever gezegd met veel liefde gemaakte) ontbijt op bed voor mama. En net als elk jaar kan iedereen ook nu weer genieten van het jaarlijkse Moederdagconcert van Kubus op zondag 9 mei a.s. Gratis te volgen via een livestream. Het moment waarop we alle moeders in het muzikale zonnetje zetten!

Het traditionele Kubus Moederdagconcert kan op deze manier in aangepaste vorm toch doorgaan en in ere worden gehouden. “Ieder jaar geniet ik samen met mijn gezin van het Moederdagconcert in De Kubus. Nu met zijn allen in de woonkamer via de livestream. Echt een belevenis voor het hele gezin”, zegt moeder Jennifer.

Het Moederdagconcert is live en gratis te volgen op zondag 9 mei van 14.00 tot 15.00 uur. Helemaal coronaproof via een livestream! Geniet van feestelijke klezmer en harp muziek, een fantastisch gitaarduo en nog veel meer schitterende optredens. Kijk en luister mee! Link naar gratis livestream: www.youtube.com/kubuslelystad.