25 augustus 2021

Kubus toont theater, musical, muziek en dans bij LelySTART

Kom sfeer proeven bij Kubus tijdens de start van het culturele seizoen.
Onder de naam ‘LelySTART, maar dan anders’ presenteren De Kubus, AGORA Theater, Poppodium Corneel en FlevoMeer Bibliotheek Lelystad op vrijdag 10 en zaterdag 11 september een uiteenlopend programma. Zo kun je bij Kubus genieten van alles wat het culturele centrum te bieden heeft: van dans tot musical en muziek tot theater.

Kubus on Stage
Een feestelijke opening van het nieuwe culturele Kubusseizoen tijdens LelySTART 2021, met Kubus On Stage in de theaterzaal, waarin onder andere optredens te zien zijn van de winnaars van Kunstbende 2020, highlights uit de Kubus musicals van dit seizoen en de première van de choreografie ‘Dans als medicijn tegen eenzaamheid’, die tot stand is gekomen in het jongerenproject dat Kubus samen met URBN Village heeft afgerond in juni 2021. En er zijn theater- en dansoptredens van kunstverenigingen die Lelystad rijk is.

Willem Hellbreker
Voor de voorstelling kun je in de foyer genieten van een jazzoptreden van Willem Hellbreker met band. De bar is geopend. Er start drie keer een voorstelling: om 13.00, 14.30 en 16.00 uur.
I.v.m. de corona maatregelen is het noodzakelijk om een plekje te reserveren, wees er snel bij, er is beperkt plek en vol = vol! Per voorstelling kunnen er maximaal 60 personen reserveren. Uiteraard houden wij ons aan de RIVM richtlijnen. Klik hier om je aan te melden.

Over LelySTART
LelySTART is dé start van het nieuwe culturele seizoen in Lelystad. Onder deze vlag organiseren AGORA Theater, poppodium Corneel, De Kubus en FlevoMeer Bibliotheek Lelystad talloze optredens, demonstraties en workshops in het Stadshart van Lelystad. De toegang is helemaal gratis en vindt dit jaar plaats op 10 en 11 september. In verband met coronamaatregelen is aanmelden voor activiteiten verplicht. Dit kan via de website www.lelystart.nl