12 mei 2023

‘Kubus Kunstblik’: Een Bron van Inspiratie in De Kubus

De Kubus is verheugd om de spectaculaire expositie ‘Kubus Kunstblik’ aan te kondigen, waarbij de werken van onze getalenteerde beeldende cursisten in de schijnwerpers worden gezet. Van beginners tot gevorderden, deze expositie biedt een ongeëvenaarde kans om je blik te verruimen en je te laten inspireren door een diverse verzameling kunstwerken.

Ontdek de diversiteit van creativiteit
De expositie ‘Kubus Kunstblik’ is een levendige viering van creativiteit en vakmanschap, met een uitgebreide collectie sieraden, beeldhouwwerken, keramiek, schilderijen en tekeningen. Bezoekers worden uitgenodigd om een ontdekkingsreis door het gebouw te maken en de kunstwerken te bewonderen die zorgvuldig zijn tentoongesteld in vitrines en aan de wanden, verspreid over alle verdiepingen van De Kubus.

“De expositie biedt een uniek inzicht in het talent en de creatieve ontwikkeling van onze beeldend cursisten”, aldus Monica Staples, een gepassioneerde docent bij De Kubus. “Het is een prachtige gelegenheid om te zien hoe kunst mensen kan inspireren en verbinden, en ik ben trots op het werk dat onze cursisten hebben gecreëerd.”

Ontdek en ervaar
De Kubus nodigt iedereen uit om de expositie ‘Kubus Kunstblik’ te bezoeken en zich te laten onderdompelen in de rijke wereld van beeldende kunst. Of je nu een kunstliefhebber bent, op zoek bent naar inspiratie of zelf een beeldende kunstcursus wilt uitproberen, deze tentoonstelling biedt voor elk wat wils.

De expositie ‘Kubus Kunstblik’ is te bezichtigen tot en met 9 juli 2023 tijdens de reguliere openingstijden van De Kubus. De toegang is gratis.