4 mei 2023

Kubus brengt met musical ‘Titanic’ dramatisch verhaal vol passie tot leven

Maak je klaar voor een onvergetelijke theaterervaring met de musical ‘Titanic’, op zaterdag 13 mei in de theaterzaal van De Kubus. Dit meeslepende en dramatische verhaal neemt je mee terug in de tijd naar het iconische schip dat tragisch ten onder ging. Beleef de romantiek, roddels en jaloezie aan boord terwijl de hang naar status, geld en macht een rol spelen in dit epische verhaal.

Naast de opvarenden ontmoet je ook de oude Rose die terugkijkt op haar avonturen, een nieuwsgierige journaliste en een gefrustreerde verpleegster. Zang, dans en drama worden met enthousiasme uitgevoerd door de volwassen musicalgroep van De Kubus.

Onvergetelijke kans
De voorstelling vindt plaats op zaterdag 13 mei 2023 in De Kubus in Lelystad om 14.30 en 18.30 uur. Geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar, biedt de musical ‘Titanic’ een onvergetelijke kans om het dramatische verhaal van de Titanic te beleven. De entree is inclusief een consumptie. Tickets zijn online verkrijgbaar. Op de dag zelf zijn er ook kaarten aan de deur verkrijgbaar, mits deze er nog zijn! Betaling is alleen mogelijk met pin.