10 oktober 2020

Kindcentrum Fitte Kanjers in De Kubus gevestigd

Kindcentrum Fitte Kanjers heeft zich sinds februari 2020 gevestigd in het gebouw van De Kubus. Inmiddels is er een BSO groep en fungeert het kindcentrum als peuterspeelzaal. “We bieden de kinderen een onvergetelijke tijd met vele activiteiten, clinics en workshops op gebied van sport, kunst, muziek, theater en dans. Zo kunnen de kinderen hun talenten ontdekken en worden ze hier optimaal ondersteund en begeleid in een vertrouwde, veilige omgeving,” aldus Nazet Acherrat, eigenaresse van Fitte Kanjers.

Het kindcentrum biedt kleinschalige opvang in een veilige en stimulerende omgeving aan. De kinderen worden met oprechte interesse benaderd. Kinderen kunnen zich met plezier ontwikkelen, waarin zij ruimte, veiligheid warmte en uitdaging aanbieden voor elk kind. Bewegen, sporten, creativiteit, kunst, buitenspelen, maar ook rustig een boekje lezen, vormen de ingrediënten voor de allerleukste uurtjes van de dag.

Het kindcentrum heeft peuterspeelzaal Peutercollege, buitenschoolse opvang (BSO), BSO sport en voorschoolse opvang. Meer info op de website van Fitte Kanjers.