31 januari 2022

Inschrijving Tour of Art 2022 van start

Op zaterdag 1 en zondag 2 oktober 2022 staat de Tour of Art Flevoland 2022 gepland, het grootste evenement op het gebied van Beeldende Kunst in Flevoland. De inschrijving voor deelname start op 1 februari 2022. Inschrijven is mogelijk tot en met 3 maart. Alle Flevolandse beeldend kunstenaars, zowel amateurs als professionele kunstenaars, worden van harte uitgenodigd om in te schrijven.

Voor beeldend kunstenaars is het belangrijk dat hun werk bekeken kan worden door mensen die graag naar kunst kijken, en dat zij kunnen praten met mensen die in kunst geïnteresseerd zijn. De Tour of Art Flevoland biedt deze mogelijkheden. Tijdens het eerste weekend van oktober, 1 en 2 oktober, krijgen tientallen Flevolandse kunstenaars de mogelijkheid om te exposeren op een van de Lelystadse deelnemerslocaties van de Tour of Art.

Bij de indeling van de deelnemende kunstenaars over de beschikbare locaties wordt ervoor gezorgd dat er op elke locatie meerdere kunstvormen te zien zijn. Daarmee worden alle locaties zo aantrekkelijk mogelijk voor de bezoekers. Alle inschrijvingen worden beoordeeld door een commissie van drie onafhankelijke en jaarlijks wisselende, ervaren beoordelaars, die een advies uitbrengen aan het bestuur. Op basis hiervan wordt de selectie voor deelname gemaakt. Deze ballotage heeft als doel om de kwaliteit van de getoonde kunst hoog te houden. De organisatie hoopt ook dit jaar weer veel Flevolandse kunstenaars te mogen verwelkomen, liefst vanuit zo veel mogelijk plaatsen.

Ben je beeldend kunstenaar, woon je in Flevoland, en zou je graag mee willen doen, kijk dan op de website van Tour of Art Flevoland, www.tourofartflevoland.nl, voor de deelnemersvoorwaarden en het inschrijfformulier. Inschrijving is mogelijk tot en met uiterlijk 3 maart a.s.