22 juli 2022

Gratis activiteiten tijdens Kubus Zomerfestival op donderdag 25 augustus

Creatieve workshops boordevol theater, dans, muziek en beeldende kunst. Op donderdag 25 augustus van 13.00 tot 20.30 uur vindt de tweede editie van het gratis Kubus Zomerfestival plaats. Een festival bomvol creatieve workshops en activiteiten voor kinderen, jongeren en volwassenen. Van bewegende modellen tekenen tot hip-hop. Van keramieken tot het dak eraf trommelen. Van goochelen tot een zangworkshop. Van meespelen in het seniorenorkest tot musical in één dag. Voor alle leeftijden is er wat leuks te doen.

Gedurende het festival zijn er ook verschillende concerten in de foyer, kun je je laten schminken, zandkaarten maken en is de horeca geopend. Een kopje koffie drinken en genieten van een concert is ook mogelijk.

Kennismaken met cursusaanbod en nieuwe jaarprogramma
Iedereen is welkom op het Kubus Zomerfestival. Het gratis festival is een goed moment voor alle Lelystedelingen om kennis te maken met het brede cursusaanbod van Kubus en het nieuwe jaarprogramma van 2022-2023. Ook voor de huidige cursisten is het een ideaal moment om kennis te maken met de andere creatieve activiteiten binnen Kubus.

Aanmelden en vrije inloop
Voor sommige workshops moet je je aanmelden. Aanmelden kan t/m 23 augustus 2022. Er zitten ook veel activiteiten tussen waarbij je je niet hoeft aan te melden. Maar let op: kom op tijd, want vol is vol. Deze tweede editie van het Kubus Zomerfestival belooft net als vorig jaar weer een feestje te worden. Het programma kun je hier vinden.