20 oktober 2023

Barokmuziekliefhebbers opgelet: nieuwe leden gezocht

Het Barokkoor Flevoland roept enthousiaste zangers op om zich aan te sluiten bij hun muzikale reis door de prachtige barokperiode. Onder de inspirerende leiding van dirigente Hebe de Champeaux, biedt het koor een unieke kans om de melodieën van Vivaldi’s Gloria en Durante’s Magnificat tot leven te brengen.

Foto: Het Barokkoor Flevoland tijdens een inspirerende repetitie onder leiding van dirigente Hebe de Champeaux.

Het koor verwelkomt alle stemmen en nodigt zangers van alle achtergronden uit om samen te zingen tijdens het aankomende voorjaarsconcert in 2024. De repetities vinden wekelijks plaats op donderdagavonden van 19.30 tot 21.30 uur in De Kubus. Tijdens deze sessies wordt er aandacht besteed aan stemvorming en ensemblezang, wat de ideale gelegenheid biedt voor zangers om hun vaardigheden te verfijnen en te genieten van de barokmuziek.

Hebe de Champeaux: “Als dirigente van dit koor is het een eer om met deze gepassioneerde zangers te werken, die de prachtige barokmuziek laten schitteren met elke klank die ze voortbrengen.”

Kom kennismaken!
Maak kennis met het koor en de dirigent tijdens een repetitieavond, elke donderdag van 19.30 tot 21.30 uur in De Kubus. Voor meer informatie over het Barokkoor Flevoland en hoe u zich kunt aansluiten, klik hier.