15 februari 2022

AGORA en De Kubus bieden basisscholen een podium

In groep 8 neem je met een eindmusical of eindfilm feestelijk afscheid van je bassischooltijd. Dit hoort een onvergetelijk hoogtepunt te zijn met familie en vrienden in de zaal. De Kubus en AGORA Theater bieden basisscholen uit Lelystad de helpende hand door hen een podium, zaal en licht- & geluidstechnici te bieden voor de jaarlijkse eindmusical.

Het lijkt erop dat de eindmusicals dit jaar weer kunnen voor alle achtste-groepers. AGORA en De Kubus bundelen daarom wederom de krachten en maken de uitvoering van de eindmusicals in één van hun zalen ook dit jaar mogelijk voor een speciaal tarief. De vele ruimtes en zalen in AGORA en De Kubus zijn hier uitermate geschikt voor, rekening houdend met eventuele maatregelen. Zo krijgen alle acteurs en actrices in de dop hun welverdiende en onvergetelijke afsluiting van een wel heel bijzondere schoolperiode.

Oproep voor basisscholen om zich aan te melden
Laat alle schooloudsten schitteren op het podium in het theater, inclusief slotapplaus van het publiek. Er zijn tal van mogelijkheden. Van opvoering op het podium en livestreams tot filmopnames of -vertoning op een groot filmdoek. Voor aanmeldingen, prijzen of meer informatie, kunnen scholen contact opnemen met één van de contactpersonen:

De Kubus: Albert Lindenburg, a.lindenburg@dekubuslelystad.nl
AGORA Theater: Inge Nijenhuis, sales@agora-lelystad.nl