Niet gevonden wat je zocht?

Bij Kubus streven we naar een breed scala aan cursussen die voldoen aan de behoeften en interesses van iedereen. Het kan echter zijn dat ons huidige aanbod nog niet volledig aansluit op jouw wensen.

Daarom nodigen we je uit om jouw gewenste cursus op het gebied van kunst en cultuur met ons te delen. Of je nu geïnteresseerd bent in schilderen, DJ, fotografie, graffiti, hiphop of andere creatieve disciplines, wij willen graag aan jouw wensen voldoen. Met voldoende interesse en aanmeldingen kunnen we besluiten om de cursus op te nemen in ons programma. We staan altijd open voor nieuwe mogelijkheden om ons aanbod te verbeteren en te vernieuwen.

Vul het onderstaande formulier in met jouw cursuswensen, en wie weet bieden we binnenkort de cursus aan waar jij naar op zoek bent.

  • Dit gebruiken we om eventueel contact op te nemen.
  • Geef een zo'n uitgebreid mogelijke omschrijving.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Te weinig geld voor les?

Het Fonds Sport & Cultuur biedt financiële ondersteuning aan kinderen, jongeren én volwassenen wanneer er te weinig geld is voor muziek- of dansles, schilderen, theaterschool of een andere creatieve cursus. Het fonds betaalt dus jouw cursus.

Meer info