Week 15

Kijkje achter de schermen
Igor vertelt: ”Half maart dit jaar stond er een musical gepland van onze volwassenen cursisten. De generale repetitie was geweest, licht en geluid was gereed, we konden van start gaan.

Helaas werd een dag voor de voorstelling duidelijk dat de voorstelling niet door kon gaan door de Corona maatregelen. Een enorme domper voor de spelers. Nu, maanden later, was het dan toch zo ver; de voorstelling kon alsnog gegeven worden. Dit keer niet met een volle zaal maar met slechts 60 mensen op anderhalve meter afstand van elkaar in de zaal. Om toch meer vrienden en bekenden van de deelnemers te kunnen laten meegenieten is de voorstelling ook live uitgezonden via internet.

Op de foto ziet u hoe dat eruit ziet achter in de zaal. Er staan 4 camera’s opgesteld om uit verschillende hoeken het podium te filmen. Drie daarvan staan ‘vast’ en met één camera kunnen we bewegen en inzoomen. Deze vier beelden zijn te zien op het beeldscherm en via een schakelpaneel kunnen we kiezen welk beeld er wordt uitgezonden.

De film is nu terug te zien. Ik wens u veel kijkplezier!”