Veelgestelde vragen theater/musical lessen

 • De cursus is al gestart, wat nu?

  Bij deze cursus kun je instromen zolang de rollen in de musical nog niet verdeeld zijn. De kosten voor inschrijving worden aan de resterende lessen aangepast. Deelname is afhankelijk van het aantal open plaatsen.

 • Kan ik eerst een proefles volgen?

  Ben je op zoek naar een cursus, maar weet je nog niet zeker wat je wilt doen? Of vind je het belangrijk om eerst de docent te ontmoeten?
  In veel gevallen is het mogelijk om eerst een proefles te doen. Zoek de betreffende cursus op en vraag een proefles aan.

   

 • Welke kleding moet ik aan?

  Waar jij je prettig in voelt.

 • Kan ik tussentijds stoppen met de lessen?

  Omdat we toewerken naar een uitvoering rekenen we erop dat alle spelers tot het eind van de cursus meedoen!

  Mocht je toch willen stoppen dan geldt het volgende:
  1e jaars cursist
  Tussentijds stoppen is mogelijk, maar dit leidt niet tot het vervallen of verminderen van de verplichting tot het betalen van het cursusgeld.

  meer dan 1 jaar musical gehad
  Tussentijds stoppen is mogelijk. Kubus hanteert een opzegtermijn van één maand. De opzegging dient via het uitschrijfformulier gedaan te worden. Dit formulier is ook op te halen bij de balie. Mondelinge opzegging of bericht via sms/WhatsApp worden niet in behandeling genomen.

 • Kan ik in termijnen betalen?

  Termijnbetaling van lesgeld is alleen mogelijk via automatisch incasso gedurende de looptijd van de cursus. Bij inschrijving geef je aan op welke manier je wilt betalen.

 • Financiële ondersteuning nodig?

  Als er thuis te weinig  geld is, helpt het Jeugdfonds Sport & Cultuur Lelystad. Zij betalen het lesgeld en eventueel de spullen zoals danskleding en de huur van een instrument. Voor meer informatie klik hier.

 • Ik heb een andere vraag, bij wie kan ik die stellen?

  Cursussen
  Heb je een vraag over het aanbod of een andere vraag over een cursus? Stuur een e-mail naar cursusadministratie@dekubuslelystad.nl of bel 0320 72 70 04, bereikbaar op dinsdag t/m donderdag van 13.00 tot 17.00 uur of neem rechtstreeks contact op met de docent.

  Financieel 
  Heb je een vraag over een factuur of een andere financiële vraag? Stuur een e-mail naar debiteuren@dekubuslelystad.nl of bel 0320 72 70 11, bereikbaar op maandag, dinsdag en donderdag van 10.00 tot 17.00 uur.

  Algemeen
  Heb je een algemene vraag stuur een e-mail naar info@dekubuslelystad.nl of bel 0320 22 15 24, bereikbaar op maandag en vrijdag van 12.00 tot 17.00 uur en dinsdag t/m donderdag van 10.00 tot 17.00 uur.