Muziek met kleuters

Muziek / Zang
Kleuters
Lokaal 0.02 in De Kubus

Lees hier alles over onze Muziek met kleuters cursus, bij deze cursus raken kleuters op speelse wijze vertrouwd met de basis van muziek!

In onze cursus Muziek met Kleuters leren ze niet alleen begrippen als hoog-laag, lang-kort en sterk-zacht, maar ontwikkelen ook hun luistervaardigheden, gevoel voor ritme en bewegingsvaardigheden op de maat van de muziek. Samen met onze muziekdocent ontdekken kleuters de wereld van muziek door middel van spel, lied, klank en beweging.

Ze bespelen speciale instrumenten die geschikt zijn voor kleine kinderen en kunnen zelfs kennismaken met de ‘echte’ instrumenten zoals het drumstel en ander slagwerk, toetsinstrumenten zoals keyboard, blaasinstrumenten zoals de fluit en snaarinstrumenten zoals de ukelele en de viool.

 

Vragen?

Instrumentenparade voor kleuters

Van - tot Lestijd Lessen Dagen Prijs Prijs na aftrek fonds
28 nov 2023 - 30 jan 2024 15:30 - 16:15 8 lessen di € 60,00 n.v.t. Aanmelden

Instrumentenparade voor kleuters

Van - tot 28 nov 2023 - 30 jan 2024
Lestijd 15:30 - 16:15
Lessen 8 lessen
Dagen Di
Prijs vanaf € 60,00
Prijs na aftrek fonds n.v.t.
  Aanmelden

Docent

Tanja Vermeeren

Neem contact met mij op

Te weinig geld voor les?

Het Fonds Sport & Cultuur biedt financiële ondersteuning aan kinderen (vanaf 4 jaar), jongeren én volwassenen wanneer er te weinig geld is voor muziek- of dansles, schilderen, theaterschool of een andere creatieve cursus. Het fonds betaalt dus jouw cursus.

Meer info