Muziek met kleuters

Muziek / Zang
Kleuters
Lokaal 0.02 in De Kubus

Lees hier alles over onze cursus muziek met kleuters, bij deze cursus raken kleuters op speelse wijze vertrouwd met de basis van muziek.

In onze cursus muziek met kleuters leren ze niet alleen begrippen als hoog-laag, lang-kort en sterk-zacht, maar ontwikkelen ook hun luistervaardigheden, gevoel voor ritme en bewegingsvaardigheden op de maat van de muziek. Samen met onze muziekdocent ontdekken kleuters de wereld van muziek door middel van spel, lied, klank en beweging.

Ze bespelen speciale instrumenten die geschikt zijn voor kleine kinderen en kunnen zelfs kennismaken met de ‘echte’ instrumenten zoals het drumstel en ander slagwerk, toetsinstrumenten zoals keyboard, blaasinstrumenten zoals de fluit en snaarinstrumenten zoals de ukelele en de viool.

 

Over deze cursus

  • Kan ik eerst een proefles volgen?

    Voor deze cursus bieden we geen proeflessen aan. Onze ervaring heeft ons geleerd dat kleuters tijd nodig hebben om te wennen aan de groep, de docent en het maken van muziek. Een enkele les geeft vaak niet voldoende inzicht om te bepalen of deze cursus geschikt is voor jouw kleuter.

  • Geen geld voor les?

    Het Fonds Sport & Cultuur biedt financiële ondersteuning aan kinderen (vanaf 2 jaar), jongeren én volwassenen wanneer er te weinig geld is voor muziek- of dansles, schilderen, theaterschool of een andere creatieve cursus. Het fonds betaalt jouw cursus. Hoe? Klik hier.

  • Heb je vragen over het cursusaanbod?

Instrumentenparade voor kleuters

Van - tot Lestijd Lessen Dagen Prijs Prijs na aftrek fonds
10 sep 2024 - 5 nov 2024 15:30 - 16:30 8 lessen di € 82,00 n.v.t. Aanmelden

Instrumentenparade voor kleuters

Van - tot 10 sep 2024 - 5 nov 2024
Lestijd 15:30 - 16:30
Lessen 8 lessen
Dagen Di
Prijs vanaf € 82,00
Prijs na aftrek fonds n.v.t.
  Aanmelden

Docent

Jacqueline Dubach

Neem contact met mij op

Geen geld voor les?

Het Fonds Sport & Cultuur biedt financiële ondersteuning aan kinderen (vanaf 4 jaar), jongeren én volwassenen wanneer er te weinig geld is voor muziek- of dansles, schilderen, theaterschool of een andere creatieve cursus. Het fonds betaalt dus jouw cursus.

Meer info