Blaas Bende (Snuffelcursus)

Muziek / Zang
Kinderen
De Kubus

Ontdek het samenspelen op blaasinstrumenten zoals de trompet, trombone, saxofoon, dwarsfluit, euphonium.

In de snuffelcursus ‘Blaas Bende’ draait alles om samenspel en plezier, speciaal voor beginners en kinderen van 6 t/m 12 jaar. We leren op het gehoor, zonder noten en samen verkennen we de klanken van blaasinstrumenten.

Je krijgt de kans om alle blaasinstrumenten, zoals de trompet, trombone, saxofoon, dwarsfluit, euphonium uit te proberen en samen te spelen in een inspirerende omgeving. De instrumenten zijn tijdens de les aanwezig, waar je gebruik van mag maken. Ons doel is om samen toe te werken naar een spetterend optreden op het podium. Kom uitproberen en sluit nieuwe vriendschappen!

En als je ook geïnteresseerd bent in strijkinstrumenten, bekijk dan zeker onze Snuffelcursus Strijkers Snaarpret.

Yamaha, wereldleider in muziekinstrumenten
Deze cursus is gebaseerd op de Yamaha Class Band, een inspirerend programma dat jonge muzikanten samenbrengt om muziek te ontdekken, te leren en te spelen. Met de ondersteuning van Yamaha, wereldleider in muziekinstrumenten, bieden we een unieke kans voor jou om je muzikale talent te ontwikkelen en te schitteren op het podium.

Schrijf je vandaag nog in
De cursus start bij voldoende (7) aanmeldingen. De dag en tijd worden later bekend gemaakt.

Over deze cursus

  • Kan ik eerst een proefles volgen?

    Ben je op zoek naar een cursus, maar weet je nog niet zeker wat je wilt doen? Of vind je het belangrijk om eerst de docent te ontmoeten? In veel gevallen is het dan mogelijk om eerst een proefles te doen.

  • Geen geld voor les?

    Het Fonds Sport & Cultuur biedt financiële ondersteuning aan kinderen, jongeren én volwassenen wanneer er te weinig geld is voor muziek- of dansles, schilderen, theaterschool of een andere creatieve cursus. Het fonds betaalt jouw cursus. Hoe? Klik hier.

  • Heb je vragen over het cursusaanbod?

Blaas Bende

Van - tot Lestijd Lessen Dagen Prijs Prijs na aftrek fonds
dag en - tijdstip nog te - bepalen 8 lessen ma / di / wo / do / vr € 80,00 n.v.t. Aanmelden

Blaas Bende

Van - tot dag en - tijdstip
Lestijd nog te - bepalen
Lessen 8 lessen
Dagen Ma / Di / Wo / Do / Vr
Prijs vanaf € 80,00
Prijs na aftrek fonds n.v.t.
  Aanmelden

Geen geld voor les?

Het Fonds Sport & Cultuur biedt financiële ondersteuning aan kinderen, jongeren én volwassenen wanneer er te weinig geld is voor muziek- of dansles, schilderen, theaterschool of een andere creatieve cursus. Het fonds betaalt dus jouw cursus.

Meer info