Coronamaatregelen Kubus

Update 16 februari 2022

Vanaf 18 februari a.s. worden de maatregelen versoepeld. Nederland gaat in grote stappen verder open. De Kubus ook!  Onze deuren staan weer volledig open voor iedereen die lessen, workshops en repetities wil volgen, een kopje koffie wil drinken in onze foyer of een voorstelling, concert of presentatie bij wil wonen in onze theaterzaal of andere ruimte in ons gebouw.

Vanaf 18 februari a.s. is in De Kubus 1,5 meter afstand houden en het dragen van een mondkapje niet langer verplicht is, maar wel een advies.
Iedereen vanaf 18 jaar heeft een coronatoegangsbewijs nodig. Begeleiders van personen tot en met 17 jaar met een beperking, die noodzakelijk zijn voor de begeleiding, zijn uitgezonderd van de verplichting voor het coronatoegangsbewijs.

Vanaf 25 februari a.s. is er géén coronatoegangsbewijs meer nodig in ons gebouw.
Wanneer een concert of activiteit plaatsvindt met meer dan 500 bezoekers en zonder vaste zitplaats geldt: testen voor toegang verplicht. Meer info testenvoortoegang.nl

Een overzicht van alle maatregelen van het kabinet, vind je op de website van de Rijksoverheid.

Daarnaast wijzen wij nogmaals op de volgende regels: 

  • Houd je aan de basismaatregelen.
  • Heb je klachten die op Corona wijzen? Blijf dan thuis en laat je testen.
  • Gebruik de desinfectie-spray bij binnenkomst.
  • Volg de eventuele aanwijzingen van onze medewerkers op.
  • Heb je corona gehad of heb je een huisgenoot die positief getest is en twijfel je of je wel/ niet kan deelnemen aan een activiteit?
    Doe dan de quarantainecheck voordat je naar ons toe komt.

Onze bereikbaarheid 
Onze medewerkers werken -conform de richtlijnen van de overheid- gedeeltelijk thuis. Wij zijn per e-mail goed bereikbaar via info@dekubuslelystad.nl. We streven naar een reactietermijn van 3 werkdagen bij de beantwoording van de mail. Houd onze website in de gaten voor de meest actuele stand van zaken.

Vragen over cursussen
Heb je een vraag over het aanbod of een andere vraag over een cursus? Stuur een e-mail naar cursusadministratie@dekubuslelystad.nl of bel 0320 72 70 04, bereikbaar op dinsdag t/m donderdag van 13.00 tot 17.00 uur of neem rechtstreeks contact op met de docent.

RIVM 
Voor vragen over het virus en de bijbehorende maatregelen verwijzen wij je door naar de website van het RIVM.

Wij doen er alles aan om al onze cursisten, bezoekers, partners en alle andere belanghebbenden zo goed mogelijk te informeren. Het kan zijn dat wij niet op alle vragen direct een antwoord hebben en daarom vragen wij om je begrip.

Stichting de Kubus werkt volgens de richtlijnen van Veiligheidsregio Flevoland en brancheorganisatie Cultuurconnectie.