Corona maatregelen Kubus

Update 14 april 2021

Kubus en Corneel blijven gesloten t/m 10 mei a.s.
De persconferentie van 13 april jl. verandert niets, we blijven vooralsnog gesloten en geven de lessen deels online. Een positief punt is dat de actieve kunst- en cultuurbeoefening nu duidelijk benoemd is in het openingsplan van de Rijksoverheid. Dat kan betekenen dat per 11 mei 2021 kunst- en cultuurbeoefening in De Kubus weer mogelijk is, mits de besmettingscijfers dat toelaten.

Door met online lesgeven
De gebouwen De Kubus en Corneel blijven daarom gesloten tot nader order. We gaan dus door met online lesgeven. We zijn inmiddels gestart met een aantal buitenlessen zoals dans, theater en musical.

We zijn nog steeds erg dankbaar voor de flexibiliteit en creativiteit van onze leerlingen, docenten en partners. Dat maakt dat we met vertrouwen naar de toekomst blijven kijken.

Op onze website en onze Facebookpagina houden we je op de hoogte van actuele ontwikkelingen. Een overzicht van alle maatregelen van het kabinet, vind je op de website van de Rijksoverheid.

Onze bereikbaarheid 
Onze medewerkers werken -conform de richtlijnen van de overheid- thuis. Daarom zijn wij voorlopig alleen per e-mail info@dekubuslelystad.nl bereikbaar. We streven naar een reactietermijn van 3 werkdagen bij de beantwoording van de mail. Houd onze website in de gaten voor de meest actuele stand van zaken.

Vragen over cursussen
Heb je een vraag over het aanbod of een andere vraag over een cursus? Stuur een e-mail naar cursusadministratie@dekubuslelystad.nl of bel 0320 72 70 04, bereikbaar op dinsdag t/m donderdag van 13.00 tot 17.00 uur of neem rechtstreeks contact op met de docent.

RIVM 
Voor vragen over het virus en de bijbehorende maatregelen verwijzen wij je door naar de website van het RIVM.

Wij doen er alles aan om al onze cursisten, bezoekers, partners en alle andere belanghebbenden zo goed mogelijk te informeren. Het kan zijn dat wij niet op alle vragen direct een antwoord hebben en daarom vragen wij om je begrip.

Stichting de Kubus werkt volgens de richtlijnen van Veiligheidsregio Flevoland en brancheorganisatie Cultuurconnectie.