Summer’s Cool

Per kind € 5,-
14-08-2023 t/m 01-09-2023
Lelystad

De afdeling Sport, Bewegen & Vitaliteit van Sportbedrijf Lelystad organiseert in samenwerking met haar partner Welzijn Lelystad elk jaar Summer’s Cool. Summer’s Cool is een leuk en avontuurlijk 5-daagsprogramma voor kinderen die vanwege de financiële situatie thuis niet op vakantie kunnen gaan. Onder deskundige begeleiding van de verschillende organisaties maken de kinderen kennis met sportieve, culturele en educatieve activiteiten. Dit jaar is Summer’s Cool extra bijzonder, want het is alweer de 15e editie. Het is een prachtig jubileumjaar. Ook deze editie belooft weer een enorme ervaring te worden voor de deelnemers.

Thema ontdekking
Elk jaar heeft Summer’s Cool een nieuw thema. In 2023 is dat ‘Ontdekking’. We laten zien dat je door vragen te stellen, meer kennis krijgt en hierdoor dus meer zelfvertrouwen kunt creëren. Summer’s Cool wordt al 15 jaar georganiseerd en de deelnemers zijn elk jaar weer erg enthousiast na een week vol activiteiten, nieuwe dingen leren en nieuwe vriendschappen opdoen. Dat wat zij geleerd hebben, kunnen zij in hun schooltijd en verdere leven blijven toepassen, wat hun zelfvertrouwen en hun kansen vergroot.

Sport, spel en inspiratie
Het activiteitenprogramma wordt dit jaar georganiseerd voor kinderen van 7 t/m 9 jaar en 10 t/m 12 jaar. Voor iedere doelgroep bestaat de programmering uit sportieve, culturele en educatieve activiteiten die aansluiten bij de verschillende leeftijden. Vanuit de startplek MFA Atolplaza gaan de deelnemers onder begeleiding van de organisatie naar de verschillende activiteiten in de stad, zoals trampolinespringen, zwemmen in zwembad De Koploper, workshops bij FlevoMeer Bibliotheek en Kubus Lelystad en dansen bij OChafiSport.

Inschrijven en data
Het inschrijven voor Summer’s Cool gaat via mail o.chafi@sportbedrijf.nl. Hierna volgt een bevestigingsmail, waarin wordt gevraagd naar aanvullende gegevens. Nadat deze gegevens zijn ingeleverd, is de inschrijving definitief.
De data van Summer’s Cool zijn week 33 (14 t/m 18 augustus), week 34 (21 t/m 25 augustus) en week 35 (18 augustus t/m 1 september). De deelname voor Summer’s Cool is 5 euro per kind. Meer info via www.sportbedrijf.nl/summers-cool