Contact, adres en openingstijden

Agenda

Huiskamerfestival Lelystad

zondag 30 juni 2019, van 14.00 - 17.00 uur, Lelystad

Het Huiskamerfestival krijgt in 2019 een vervolg. Lelykracht, de organisator van dit initiatief, kreeg zoveel positieve reacties dat ze een extra zomereditie gepland heeft. Op 30 juni zal de tweede editie van dit succesvolle festival plaatsvinden. Er wordt in eerste instantie actief gezocht naar artiesten die de huiskamers willen vullen. Daarna kunnen mensen die hun huiskamer willen openstellen zich aanmelden.

Hartverwarmende reacties
Het Huiskamerfestival is een gratis festival waarbij vooral lokaal talent optreedt in diverse huiskamers in de stad. Op een middag zijn dit drie optredens van elk een half uur. Artiest en huiskamer worden aan elkaar gekoppeld maar mensen mogen zich ook samen opgeven. Alle inwoners van Lelystad kunnen vervolgens aanschuiven bij de gratis optredens.

Chantal Kleijheeg, projectleider bij Lelykracht en (mede)organisator: "We hebben een enquête onder bezoekers, artiesten en huiskamers afgenomen na de vorige editie op 3 november 2018, waar maar liefst twintig huiskamers en acts aan deelnamen. De reacties waren hartverwarmend en zonder uitzondering positief. Daarom hebben we besloten nu ook een zomereditie te organiseren.”

Samenwerking
Lelykracht werkt deze editie samen met ’t LAPP en de organisatoren van De Salon. Zo kunnen artiesten die erg graag willen optreden maar op eigen kracht geen voorstelling van 30 minuten kunnen vullen, zich nu toch aanmelden voor deelname aan het Huiskamerfestival. Zij worden gekoppeld aan De Salon die een boeket van artiesten samenstelt die in de foyer van de Kubus of in een huiskamer kunnen optreden. ’t Lapp organiseert al langere tijd huiskamerconcerten bij hun op locatie. Zij helpen mee in de publiciteit en zullen aan het festival meedoen als locatie.

Groei
Het idee was om Het Huiskamerfestival steeds in een ander stadsdeel te organiseren maar al gauw kwamen er verzoeken uit heel Lelystad. Kleijheeg: "We hopen te kunnen groeien naar dertig huiskamers. Behalve particulieren kunnen ook zorginstellingen en maatschappelijk betrokken bedrijven hun ruimte beschikbaar stellen. We zien ook dat er steeds meer lokaal talent belangstelling heeft, maar volgens ons is er nog veel meer lokaal talent in onze stad verborgen.”

Bekijk het volledige programma op de website van Lelykracht

Het Huiskamerfestival is een programma van Lelykracht. 

 

Heb je vragen?

Cursussen
Heb je een vraag over het aanbod of een andere vraag over een cursus? Stuur een e-mail naar cursusadministratie@dekubuslelystad.nl of bel 0320 72 70 04, bereikbaar op dinsdag t/m donderdag van 13.00 tot 17.00 uur of neem rechtstreeks contact op met de docent.

Algemeen
Heb je een algemene vraag stuur een e-mail naar info@dekubuslelystad.nl of bel 0320 22 15 24, bereikbaar op maandag en vrijdag van 12.00 tot 17.00 uur en dinsdag t/m donderdag van 10.00 tot 17.00 uur.

Wil je over een specifiek onderwerp teruggebeld worden, vul dan dit contactformulier in. De juiste medewerker zal dan zo snel mogelijk contact met je opnemen.

Financieel 
Heb je een vraag over een factuur of een andere financiële vraag? Stuur een e-mail naar debiteuren@dekubuslelystad.nl of bel 0320 72 70 11, bereikbaar op maandag, dinsdag en donderdag van 10.00 tot 17.00 uur. 

Klacht
Heb je een klacht, vul dan het klachtenformulier in. 

Onze locatie

Contactgegevens

Bezoekadres:
Agorabaan 3
Lelystad

Postadres:
Postbus 354
8200 AJ  Lelystad

Openingstijden:
Ma 12.00 - 22.30 uur
Di t/m do 9.00 - 22.30 uur
Vrij 12.00 - 20.00 uur
Zat en zon gesloten, tenzij er evenementen gepland zijn.

Locatie De Kubus

Routebeschrijving

Uw startadres:

Vakantieplanning

Klik hier voor het vakantierooster.