Ontdek ‘Fotovoice’: een krachtige foto-expositie

20-11-2023 t/m 22-12-2023
De Kubus

Van 20 november tot en met 22 december 2023 ervaar je de kracht van ‘Fotovoice’ in De Kubus. Wees getuige van een unieke collectie foto’s, gecreëerd door de inspirerende deelnemers van Kwintes. Deze kunstwerken belichten het scherpe contrast tussen stigma en kwaliteit.

Opening expositie
Kom naar de feestelijke opening van deze bijzondere expositie op maandag 20 november om 14.00 uur in De Kubus. We verwelkomen iedereen graag!

Stigma’s doorbreken
Deze expositie streeft ernaar stigma’s te doorbreken. De deelnemers van de ‘Fotovoice’-cursus hebben moedig hun persoonlijke strijd met stigma’s vastgelegd. Ze laten zien dat iedereen unieke talenten en kwaliteiten bezit, ondanks de uitdagingen die ze hebben ervaren. ‘Herstel’ is hierbij geen genezing, maar een ontdekking van persoonlijke kracht en regie.

Ontdek het verhaal achter deze bijzondere kunstwerken en ervaar hoe oordelen grote gevolgen kunnen hebben. Leer meer over Kwintes, een organisatie die mensen met psychosociale problemen en/of psychiatrische kwetsbaarheid ondersteunt in hun streven naar zelfstandigheid.

De expositie is gratis toegankelijk tijdens de reguliere openingstijden van De Kubus.