Kompassieloop

De Kompassieloop is een verrassende wandeling door het centrum van Lelystad die steun biedt in de strijd tegen kanker.

Een adembenemende editie
Op zaterdagavond 7 oktober 2023 vond de eerste editie van de Kompassieloop plaats, georganiseerd door het Roparunteam Flevoland en het inspirerende Inloophuis Passie. De deuren van diverse exclusieve locaties stonden speciaal voor dit evenement wijd open. Meer dan 200 deelnemers werden niet alleen langs de route, maar ook op verschillende verrassende locaties verwelkomd door Lelystadse amateurkunstenaars, waar muziek, dans en andere culturele activiteiten zich van hun beste kant lieten zien. Hierbij kreeg de organisatie ondersteuning van de intendant amateurkunst.

Kompassieloop LelystadFotostudio Wierd

Samen sterk tegen kanker
Deze zeven kilometer lange loop heeft geld ingezameld voor de strijd tegen kanker – alle opbrengsten gingen rechtstreeks naar Inloophuis Passie, een ontmoetingsplaats in Lelystad voor mensen die kanker ervaren op hun levenspad, en het Roparunteam, een estafetteloop van meer dan 500 kilometer waarbij mensen een sportieve prestatie leveren om geld op te halen voor mensen met kanker, ook wel een avontuur voor het leven genoemd.

Een bemoedigend gebaar van samenhorigheid
De Kompassieloop was een gedenkwaardig en bemoedigend gebaar voor iedereen die in aanraking is gekomen met de impact van kanker. Een evenement dat de harten van de deelnemers, de artiesten en de toeschouwers liet smachten naar meer.

Kompassieloop 2023

Kompassieloop 2023